Esti student sau absolvent interesat în dezvoltarea durabilă a României și îți dorești să iei masa cu actualii lideri ai României și experți în diferite arii de specialitate? Young European Leadership, în colaborare cu Forumul Tinerilor din România, organizează evenimentul Eat&Meet București, în data de 29 Octombrie 2015, în Centrul Vechi.

Evenimentul reunește la aceeași masă tinerii și experții, într-o atmosferă popice schimbului de idei, opinii și experiențe. Tema evenimentului este: „Dezvoltare durabilă în România: posibilitate sau ficţiune?”

Invitatii speciali:

  • Georgiana Cosoveanu, Governmental Affairs Manager, Johnson and Johnson Romania
  • Corina Murafa, Energy Policy Expert, World Bank
  • Ciprian Stănescu, Global Shaper, World Economic Forum
  • Radu Magdin, Transnational Consultant, Smartlink Communications S.R.L
  • + Alți invitați surpriză

Fiecare lider senior va lua masa împreună cu 6-8 studenți/absolvenți interesați de domeniul său de expertiză și de experința sa de viață. De asemenea, cina este și o oportunitate pentru seniori de a intra în contact cu tinerii, de a le înțelege preocupările și ideile noi. YEL a mai organizat astfel de evenimente în 2014 și 2015 la Bruselles și Londra, iar acum a venit rândul României să găzduiască acest tip de eveniment.

Dacă ai între 18 si 30 ani, asigură-ți locul în cadrul evenimentului! Nu uita că locurile se vor aloca pe principiul „primul venit, primul servit”, așadar aplică acum pentru a te asigura că vei putea participa!

Deadline aplicații: Duminică, 25 Octombrie, 8 PM.

Mai multe informații despre conceptul Eat&Meet găsiți aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here