E-târg ZoriDeRomânia, târgul online al celor mai dorite produse româneşti

0
153
târg

În perioada 10-13 iunie 2021 are loc un eveniment online unic în România, E-târg ZoriDeRomânia, în cadrul căruia producătorii români vor vinde produse cu preţuri reduse cu până la 50%, produse votate chiar de cumpărători în cadrul unor sondaje desfăşurate pe Facebook şi Instagram ZoriDeRomania în perioada premergătoare evenimentului (10 mai-8 iunie).

Platforma ZoriDeRomania.ro  a fost lansată în toamna anului trecut şi este dedicată promovării producătorilor români de articole pentru întreaga familie şi pentru casă. Scopul platformei este acela de a ajuta mărcile autohtone să fie mai bine cunoscute de consumatorii români, iar aceştia să beneficieze de produse românesti de calitate. E-târg ZoriDeRomânia vine pentru a facilita procesul de cumpărare directă a produselor românesti; astfel, doar în perioada 10-13 iunie, produsele româneşti, cu reduceri consistente,  vor putea fi cumpărate direct de pe ZoriDeRomania.ro şi vor beneficia de transport inclus!

Peste 40 de producători-expozanţi vor participa la târgul online desfăşurat în cele 4 zile din iunie cu produse variate: îmbrăcăminte şi încăltăminte pentru întreaga familie, cosmetice din ingrediente naturale, accesorii şi genţi din piele naturală, produse pentru bebeluşi, obiecte de ceramică şi decoraţiuni pentru casă. În cadrul evenimentului, asociaţia umanitară Bikers for Humanity va vinde articole vestimentare, iar sumele strânse vor fi folosite la renovarea unui centru pentru copii institutionalizaţi.

Până pe 8 iunie, iubitorii lucrurilor fabricate în România îsi pot vota preferatele pe paginile de Facebook şi Instagram ZoriDeRomania pentru ca acestea să fie prezente la E-târg ZoriDeRomânia  cu un preţ special.