În fiecare sâmbătă Divertiland Water Park, cel mai mare parc acvatic din țară, încinge atmosfera și apa din piscinele cu cea mai curată apă, organizând petrecerile ”Saturday Sensations” cu muzică și dans.

Artiștii care vor încanta pe 10 Iunie miile de vizitatori din parcul de distracții în aer liber sunt Mellina și Karim.

Mellina a debutat în 2011, însă a cunoscut succesul în 2014 odată cu hit-ul „Poză de album” feat. Vescan. Piesa i-a adus primul premiu important din carieră: „Strongest Message” la RMA 2014. Au urmat piese precum „Cutremur în inima mea”, „Minciuna mă omoară”, „Ce o fi, o fi”, ea scriind piese și pentru artiști români și internaționali: Fatman Scoop, Alina Eremia, Mircea Eremia, Mira, Karym,  Amme, Yamira, Mihai Chițu etc.

În prezent artista se pregătește de lansarea noului single „Ochii tăi”, o colaborare cu NOSFE. Mai mult, artista și-a deschis și o școală de muzică alături de buna ei prietenă, Maria Simion, „Tralala School”.

Karym este unul dintre cei mai noi artiști de pe piața muzicală, care încă de la debut s-a bucurat de susținerea unor artiști de renume în România, precum Celia sau Andreea Antonescu – vedete care apar în clipul de debut al artistului, „#suntaici„. La începutul acestui an artistul a lansat piesa „Anonim” alături de Mellina, acumulând până în prezent peste 1.5 milioane vizualizări pe Youtube.

Clasat în top 5 parcuri acvatice din Europa, Divertiland a reinventat total conceptul de divertisment în aer liber, oferind bucureștenilor ocazia de a experimenta distracția de pe litoral chiar la ei în oraș.

Dotările de nivel internațional includ 22 tobogane, piscină cu valuri, singurul Lazy River din țară, plajă cu nisip, piscină olimpică și 9 restaurante. Zeci de instructori profesioniști asigură lecții de surf, spining, zumba, aqua aerobic, volei, înot și chiar padboll.

La Divertiland, aflat la ieșirea din cartierul Militari, se poate ajunge atât cu autoturismul personal, cât și cu autobuzul 236, cu microbuzele gratuite puse la dispoziție de parc, precum și cu trenul care oprește chiar în stația Divertiland.

Programul e de luni până duminica, între orele 10:00 și 20:00.

Noutăți pe Facebook sau pe www.divertiland.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here