DUMNEZEU IUBEȘTE după Zlata Demina 28 octombrie – Premiera la Teatrul de Artă București

0
86

Teatrul de Artă București invită publicul la o nouă premieră: vineri, 28 octombrie, ora 19.15, Dumnezeu iubește după Zlata Demina – un spectacol despre condiția femeii și despre rostul ei de mamă.

Subiectul piesei este unul profund, ce atinge o temă emoțională și scoate în evidență statutul femeii, ca viitoare mamă, indiferent de zona socială din care provine.

Patru femei însărcinate sunt internate într-o rezervă a unui spital, asteptând să nască. Patru destine
care se intersectează într-un punct din timp și din spațiu, urmând ca mai apoi să-și reia traiectoriile separat, fiecare mai bogată cu o viață; toate, în afară de una. Șase actori construiesc o poveste în care spectatorii se regăsesc întru totul, pentru că, până la urmă, cu toții sunt fiii sau fiicele unor mame, cu toții au iubit, iubesc sau sunt iubiți și fiecare s-a gândit, măcar o dată, cum e să aibă un copil.

Scenografia și regia spectacolului Dumnezeu iubește sunt semnate de Tomi Cristin, iar distribuția este alcătuită din Magda Catone, Amalia Ciolan, Ana Maria Carablais, Teodora Calagiu Garofil, Tamara Roman și Darius Daradici/Liviu Cheloiu. Producția: Liviu Cheloiu.

Spectacolul este o coproducție Teatrul de Artă București și Teatrul IV București.

Bilete pentru premiera din 28 octombrie se pot achiziționa online, din rețeaua Eventim –www.teatruldearta.ro/bilete, sau de la Teatrul de Artă București – rezervari@teatruldearta.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.