Duminică şi Vineri la Teatrul Coquette

0
85

Teatrul Coquette va invită

Duminică, 28 august 2016,  la ora 11.00

Orășelul Poveștilor în Pericol (Sediul TVR – Intrarea Pangrati)

Spectacolul are loc în cadrul stagiunii TEATRU LA TVR.

Orășelul Poveștilor pare locul ideal, acolo nu există armată, războaie sau inamici, este străjuit de o simpatică buburuză, și totul este chiar ca în povești. Ce se întâmplă însă în Orășelul Poveștilor când apar doi intruși? Coco și Zaza sunt doi aricei simpatici și puși pe șotii, care sunt în căutarea unei noi căsuțe și ajung în Orașelul Poveștilor. Aici, vrăjitoarea Adolfa îi atrage într-o cursă și astfel, întreaga Lume a Poveștilor este în pericol. Dar cu ajutorul Bubulinei, buburuza cea simpatică, găsesc soluția pentru a salva Lumea Poveștilor și pornesc într-o nouă misiune: aceea de a recrea una dintre poveștile cele mai îndrăgite: Hansel și Gretel. În cele din urmă, cu ajutorul copiilor, reușesc să o înfrângă pe caraghioasa vrăjitoare Adolfa și devin cavaleri de onoare ai Orășelului Poveștilor. Un spectacol interactiv cu marionete, care ne readuce farmecul poveștilor și al inocenței copilăriei.

Accesul publicului se face în baza biletelor, prin intrarea Pangrati, începând cu ora 10:30. Biletele pot fi achizitionate de la sediul Teatrului Coquette, din strada Calea Călărași, nr. 94, în zilele de L- V între orele 11 – 18.00, on-line sau pot fi cumpărate de la caseria din strada Pangrati a TVR in ziua spectacolului începând cu ora 10.00.

Rezervările pot fi făcute telefonic la nr. de telefon 0754990017 și pe adresa de e-mail rezervari@teatrulcoquette.ro până la data de 27 august 2016, orele 18.00. Biletele pot fi achizitionate si online de pe site-urile: IaBilet, Eventim, Kompostor, Eventbook.

Cu:Ruxandra Bălașu, Celina Nițu și Ingrid Bonța

Scenografia: Daniel Divrician

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.rwww.teatrulcoquette.ro

 

Vineri, 2 septembrie 2016,  la ora 20.30

COLONELUL ȘI PĂSĂRILE de Hristo Boytchev

EXODUL NEBUNILOR (Sediul TVR – Intrarea Pangrati)

Afis nou Colonelul si Pasarile

Spectacolul are loc în cadrul stagiunii TEATRU LA TVR. Este spectacolul care a câștigat premiul pentru Cel mai bun spectacol strain la Festivalul International de Teatru de la Shumen, Bulgaria. Vă așteptăm!

În curtea unui azil de nebuni se rătăcește un pachet cu uniforme ONU. Asta e suficient pentru ca pacienții să interpreteze totul ca pe un tainic semn militar și să se înroleze în propria lor armată. Un fel de „M.A.S.H” cu accente balcanice.

O comedie de excepție, care conține din plin comic de situație. Oare cum se prezintă patru nebuni la o primă instrucție militară? Un șir de coincidențe pune în mișcare mica trupă de nebuni, care acum joacă un joc cu reguli pe care le pot respecta, prin urmare nu mai sunt considerați nebuni. Colonelul împreună cu mica lui divizie de luptă formată dintr-o nebună cu dublă personalitate (una dintre cele două personalități fiind sergent), una care suferă de delir mistic și una care se crede extrem de mică hotărăște să-și ia destinul în mâini și să plece la Strassbourg ca să devină detașament ONU.

Accesul publicului se face în baza biletelor, prin intrarea Pangrati, începând cu ora 20:00. Biletele pot fi achizitionate de la sediul Teatrului Coquette, din strada Calea Călărași, nr. 94, în zilele de L- V între orele 11 – 18.00, on-line sau pot fi cumpărate de la caseria din strada Pangrati a TVR in ziua spectacolului începând cu ora 19.30.

Rezervările pot fi făcute telefonic la nr. de telefon 0754990017 și pe adresa de e-mail rezervari@teatrulcoquette.ro pana la data de 1 septembrie 2016, orele 18.00. Biletele pot fi achiziționate si online de pe site-urile: IaBilet, Eventim, Kompostor, Eventbook.

Distribuție: Ruxandra Bălașu, Cristian Dumitru, Celina Nițu, Alexandra Gabriela Niță și Iulia Cărnaru

Scenografia: Daniel Divrician

Regia: Ingrid Bonța

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro www.teatrulcoquette.ro

Biletele pentru toate spectacolele pot fi cumparate online prin IaBilet, Eventim, Kompostor, EventBook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.