Catrafu-SALE, un eveniment caritabil cu stil

Duminica asta îți facem program! Vino și întâlnește câteva dintre cele mai îndrăgite bloggerițe din Cluj-Napoca, la Catrafu-SALE!

Perioada sărbătorilor de iarnă constituie un prilej pentru ca toate iubitoarele (și iubitorii – nu excludem pe nimeni) de modă să își poată reînnoi și etala ținutele festive! Așa că, în data de 17 decembrie, te așteptăm în intervalul orar 12:00-20:00, pe strada Avram Iancu, nr. 20 (în curte langă Daisler Print House) pentru a participa la cea mai tare vânzare de haine a iernii, unde ai acces la obiecte vestimentare de sezon și nu numai.

Ioana Grama, Ramona Luca și Sandra Bendre – stil & glamour pentru o cauză nobilă

Ioana Grama, Ramona Luca și Sandra Bendre s-au transformat în “spiridușele” Moșului și își pun la bătaie garderoba pentru un scop caritabil! Mai exact, ele sunt invitatele speciale în cadrul evenimentului organizat de către Clubul Rotaract Cluj-Napoca Visio, în parteneriat cu Beard Brothers. Vânzarea de haine are ca scop renovarea etajului al doilea al Clinicii de Pediatrie III din Cluj-Napoca.

Așa că, dacă ești pasionată de shopping și dorești să atribui un look fresh garderobei tale de Crăciun, sau poate cauți un cadou la preț redus pentru o prietenă, te așteptăm la standuri! Fiind un eveniment caritabil, taxa de participare ca expozant este de 40 de lei.

Eveniment Catrafu-SALE, realizat în parteneriat cu Beard Brothers, în cadrul campaniei Paint The Future.
Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi aici.

Be fashion! Be catrafu-fashion!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here