Dublu concert cu film și jazz – performanță EYOT unică la cinema Elvira Popescu

0
77
  • EYOT va concerta la București joi, 17 mai, ora 19h30, la cinema Elvira Popescu (Institutul Francez).
  • In deschiderea concertului, la 17h30 – CINEconcert pe proiecția filmului “Happy End” (Cehia, 1967) și cu EYOT live pe scenă

EYOT este o trupa cu un sound eclectic de o mare frumusețe, care navighează intre rock și jazz, între punk și ambiental, impresionism și romantic, și este susținut de compoziții puternice.

Indiferent cum veți alege să numiți muzica acestor patru băieți, un lucru este clar : conține un melanj de energie și de inteligență care nu vă lăsa să stați locului. Spectacolele lor live sunt pline de energie și de emoție, îl împing pe ascultător către lumea sa interioară și îi creează o experiență unică.

În deschidere concertului, de la ora 17h30, va fi proiectat filmul Happy End (Cehia, 1967), iar muzicienii de la EYOT vor urca pe scenă pentru a improviza o nouă coloană sonoră. “Happy End” este un film surprinzător, amuzant și pe alocuri absurd, în care toate scenele sunt filmate de-andăratelea și comicul de situație este la el acasă. Eroul principal al filmului este jucat de actorul Vladimír Mensík, binecunoscut în România datorită serialului Arabella.

Concertul EYOT va începe la ora 19h30, după o pauză de o jumătate de oră după proiecție.

Biletul de intrare permite accesul la ambele evenimente.

Jazzwise : “Electro jazz rock fusion plin de energie și de inventivitate – un spectacol de clasă” 
All About Jazz “Acest foarte original cvartet unifică jazz, muzică clasică, folk și rock într-un amestec îmbătător, în egală măsură meditativ și înviorător”
Souland Jazz „Pur și simplu uluitor”
Harmonia Mundi World Village „O coliziune de genuri muzicale diverse care generează muzică vie” 

EYOT înseamnă: Dejan Ilijic – Pian, claviaturi; Sladjan Milenovic – Guitar; Milos Vojvodic – Drums; Marko Stojiljkovic – Bass

O seară propusă de Jazz Fan Rising, asociația connoisseur-ilor de jazz.

În partenariat cu Cărturești și cu Festivalul Filmului Central European.

Organizator Jazz Festival & Events.

Biletele pot fi cumpărate onine pe eventbook.ro și pe eventim.ro, sau direct de la casele de bilete ale cinema Elvira Popescu și ale Sălii Palatului, din librăriile Cărturești, Humanitas și Kyra Kyralina, din magazinele Germanos, OrangeShop și Vodafone, din agențiile CarrefourVoyage și din stațiile OMV.

Dublul concert cu EYOT este oferit de JAZZ FAN RISING, prima asociație privată a connoisseur-ilor de jazz din România, cu filiale la București și Cluj. Membrii asociației finanțează prin contribuție personală onorariile artiștiilor pe care îi aleg prin vot democratic.

„JAZZ FAN RISING este formată din întreprinzători, manageri în multinaționale, medici, avocați și arhitecți. Toți cu colecții de muzică consistente și împărtășind cu plăcere bucuriile muzicii. Alegerile noastre completează agenda de jazz din România. Invitații noștri sunt „rarități”: artiști și proiecte savurate de “cunoscători” sau “stele în curs de consacrare”. Prin asociația noastră dorim să constituim o voce a unei părți a publicului de jazz pe piața muzicală, care să se alăture artiștilor și promotorilor de concerte”, spune Ciprian Moga, inițiator și coordonator al asociației JAZZ FAN RISING.

Pentru informații suplimentare, persoana de contact este Ciprian Moga, tel: 0722 683 007 sau e-mail: Ciprian.Moga@jazzfanrising.ro

www.jazzfanrising.ro

https://www.facebook.com/JazzFanRising/?fref=ts

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.