Drumul către tine

0
335

Ce ?

Drumul către tine începe cu conştientizarea emoţiilor şi stărilor pe parcursul zilei. Înţelegerea acestora şi transformarea lor vine în momentul în care alegi să acorzi mai mult timp ţie, focusându-te pe procesele interioare.
Atelierul este dedicat în întregime autocunoaşterii, legăturii dintre corp, minte si suflet, cum putem experimenta stările de bucurie, iubire, iertare, prosperitate din ce în ce mai mult în viaţă, diferite aspecte ale limitării noastre şi cum le putem depăşi, vom vorbi despre puterea prezentului în viaţa noastră.

“Încearcă să fii în pace cu tine însuţi, cât poţi de mult. Încearcă să fii fericit. Tot ce este necesar este să fii cu atenţia trează, să fii alert.” – Lama Yeshe

Mai exact, ce vom explora?
◦    Cine sunt eu? Legătura dintre corp, psihic şi suflet
◦    Conştientizarea emoţiilor – cum poţi intra în contact cu eul tău interior
◦    Puterea prezentului în viaţa noastră şi legea atracţiei
◦    Obstacolele care stau în calea evoluţiei tale şi cum le poţi dizolva
◦    Grafologie
◦    Eu cu mine – oglinda, care este dincolo

Dacă vrei să te înscrii la atelier, trimite un mesaj la carolinezgortea.art@gmail.com. Costul unui atelier este de 35 lei.

Cu cine?

Caroline Andreea Zgorțea, la bază economist, am terminat management, ceea ce m-a ajutat mult să am o structură, să mă organizez mai bine. 6 ani am lucrat în multinaționale, însă nu mi-am găsit locul, așa că am plecat – în căutarea mea și a drumului meu. Am urmat și cursuri pentru a deveni consilier, din dorința de a îmi dezvolta abilitățile de comunicare, de a mă cunoaște mai bine, de a evolua și a comunica mai bine cu mine, dar și cu cei din jur.
Căutarea spiritualității sau dezvoltarea mea personală a început cu artele marțiale în clasa a III-a, continuând în liceu cu Qi Gong și diverse alte tehnici și practici, gen Hatha și Yin Yoga, până am dat de Tai Chi la Adrian Cranta și am ajuns la Nei Kung. Am fost la diverși profesori și Maeștri și de la toți am învățat câte ceva, de la Maestrul Lin Kai Ting când eram în liceu, la o inițiere ținută de Dalai Lama și în final, am ajuns la Maestrul din Thailanda la care am și rămas, însă de la toți am primit multe și am descoperit părți esențiale din mine.

Când?

Joi@incubator107 , 28 Aprilie de la 19:00 la 21:00

Unde?

Atelierul se ţine în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu ştii deja, află cum să ajungi:http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.