Drumul către succes este pavat cu…povești care te inspiră!

0
76

De-a lungul vieții ajungem să fim suma experiențelor noastre și a celor împărtășite de către cei din jur. Pentru că fiecare om ne modelează în felul său! Fie că avem aceleași opinii sau nu. Unii iți întăresc propriile tale convingeri, alții îți câștigă încrederea și te fac să realizezi că încă ai foarte multe lucruri de învățat.

Dincolo de profesionalism, cheia succesului constă în felul în care înțelegem și ne însușim realitatea înconjurătoare. Iar cel mai ușor este să învățăm de la cei pe care îi admirăm, de la cei care nu numai că au găsit cheia, dar au și deschis poarta succesului într-un anumit domeniu. Dacă ți-ai pus în gând să dobândești succesul în cariera ta, ei bine, acum e momentul pentru o porție bună de tips&tricks direct de la sursă, care să te inspire și din care să extragi cele mai relevante învăţăminte pentru tine.

BookLand 2

Cel mai amplu proiect cultural – prin seria de 115 zile de conferințe organizate pentru tinerii de 14-24 ani din 23 orașe – oferă liceenilor și studenților o oportunitate excelentă de dezvoltare prin discuții libere, bazate pe experiență personală și interacțiune directă cu peste 500 profesioniști consacrați, care se alătură BookLand Evolution.

Peste 30,000 tineri sunt așteptați să participe şi în acest an!

A 4a ediție a Conferințelor BookLand Evolution își redeschide porțile pentru tinerii din Cluj-Napoca  pe 2 mai  2017  la Casa de cultură a studenţilor – Sala Europa. De marţi până joi (2-4 mai ’17), în intervalul orar 14:30–16:00 vor urca pe scenă 9 profesioniști, care îi vor încuraja și motiva, prin exemplul personal, să facă alegerile potrivite, povestindu-le despre provocările care-i așteaptă, dar care nu trebuie să-i oprească din a-și continua drumul sau a-și asculta vocația.

BookLand 3 (1)

Astfel că, tinerii clujeni  îi vor avea în fața lor, pregătiți să le raspundă la orice întrebare, pe:  Alexandru Mărginean, Ovidiu Oltean, Andrei Ţigănaş, prof.univ.dr. Daniel David, Kero Zen, Ioan Onişor, Cosmin Herman, Iulia Sara şi Radu Sălcudean.

Intrarea la conferințe este LIBERĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.