DreamHack Masters Bucharest 2014 revine!

0
726

dhbmasters-header-ro

DreamHack revine la Sala Polivalentă din Capitală pentru un nou eveniment: DreamHack Masters Bucharest 2014, unde cei mai buni jucători profesioniști din țară și din străinătate vor lupta din nou pentru întâietate în gamingul mondial. Timp de trei zile, între 31 octombrie și 2 noiembrie, Bucureștiul va fi gazda celui mai important eveniment de sport electronic din România.

Evenimentul precedent a avut loc la sfârșitul lunii aprilie și s-a bucurat de un succes deosebit. Peste 20.000 de oameni au călcat atunci pragul Sălii Polivalente. Cei mai buni jucători profesioniști din lume și-au disputat premiile în valoare totală de 100.000 de dolari, iar spectacolul a fost acoperit de peste 300 de jurnaliști din țară și din străinătate. Evenimentul a fost transmis live pe Dolce Sport 2, iar transmisiunea a fost preluată online în Suedia, Statele Unite ale Americii, Canada, Rusia, Germania, Spania, Serbia, Marea Britanie, Africa de Sud, Grecia, Vietnam, Coreea de Sud, atrăgând peste 630.000 de vizitatori unici și 1,5 milioane de vizualizări.

Ca și în ediția precedentă, spectatorii vor avea parte de un turneu internațional de DotA 2, la care vor participa cele mai bune echipe din lume în cadrul competiției DotA 2 Champions League, turneul NESCAFÉ 3in1 Hearthstone: Heroes of Warcraft, concursuri 1 vs. 1, atât pentru PC, cât și pentru console, show-uri de cosplay, oferte speciale și tombole organizate de partenerii DreamHack, cele mai noi gadget-uri, periferice, tehnologii și multă distracție. Întregul eveniment se va transmite pe Dolce Sport, canalul de televiziune de la Telekom Romania, dar și online, pe www.dolcesport.ro.

În plus față de evenimentul din aprilie 2014, DreamHack Masters Bucharest 2014 va găzdui și finalele campionatelor naționale din cadrul sezonului al patrulea al Romanian e-Sports Championship (ReC 4).

Surpriza ediției va fi zona de BYOC (Bring your own computer), organizată în premieră la DreamHack București. Participanții vor avea posibilitatea să își aducă propriile PC-uri, laptopuri, tablete sau chiar console la Sala Polivalentă, într-o zonă special amenajată, unde li se vor pune la dispoziție mese, scaune, electricitate și internet de mare viteză de laTelekom Romania. Biletele de acces pentru zona dedicată BYOC sunt disponibile pe shop.computergames.ro.

Turneele ad-hoc organizate pe durata evenimentului vor ține miza la cote înalte. Biletele pentru zona BYOC pot fi achiziționate online prin intermediul shop.computergames.ro. Primele 20 de bilete cumpărate vor avea un preț promoțional de numai 199 de lei. Mai mult, fiecare dintre cei 50 de pionieri BYOC va primi câte un Surprise Bag, cu produse în valoare de cel puțin 100 de lei.

Așa că ia-ți PC-ul sau laptop-ul și vino la primul BYOC DreamHack Masters Bucharest, organizat la Sala Polivalentă între 31 octombrie și 2 noiembrie! Mai multe informații despre zona de BYOC sunt disponibile pe site-ul DreamHack Bucharest.

Biletele pentru DreamHack Masters Bucharest 2014 sunt disponibile prin intermediul shop.computergames.ro și www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos. În funcție de timpul pe care-l au alocat pentru eveniment și activitățile la care doresc să participe, vizitatorii au la dispoziție mai multe opțiuni de bilete, cu prețuri cuprinse între 20 și 399 de RON.