#DragoniiDeBibliotecă au parte de multe noutăți SF la Final Frontier

  0
  26
  #DragoniiDeBibliotecă-afiș

  #DragoniiDeBibliotecă au parte de multe Noutăți SF la a opta ediție Final Frontier, singurul târg de carte SF&Fantasy. Ce te așteaptă aici, sunt scriitori români de SF&F care te provoacă la dezbateri fantastice, biblioteci pline de noutăți editoriale, ateliere în care explorezi lumi noi, figurine, VR, Booktubers, concursuri de cosplay și gaming pentru toți #DragoniiDeBibliotecă feroce .

  Asta îți este pregătit în week-end-ul 13-14 aprilie, la Final Frontier #8, Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir (Splaiul Unirii nr. 176) între orele 11:00 și 19:00, intrarea fiind  liberă.  Dacă ești un #DragonDeBibliotecă veritabil, profită de pachetele-cadou și reducerile de până la 40% cu care te așteaptă Nemira, Paladin, Crux Publishing, Tritonic, Millennium Books, Crime Scene Press, Herg Benet, Pavcon, Quantum Books, Bookoteca, Berg și mulți alții. Lista completă a EXPOZANȚILOR aici.

  Și nu rata posibilitatea de a te întâlni cu scriitoarea Ana-Maria Negrilă, invitatul special al
  acestei ediții și alte nume ale SF-ului românesc. Marian Coman, Michael Haulică, Alexandru
  Lamba, Marian Truță, Theo Anghel, Aurel Cărășel, Daniel Timariu, Alexandru Voicescu și mulți alții vor fi prezenți la cele peste douăzeci de lansări de carte, dezbateri și paneluri care se vor desfășura în două zile de târg.

  Bonus: un eveniment neconvențional cu Booktuberii invitați. Programul integral al EVENIMENTELOR aici.

  Dacă ești atras de partea vizuală, aruncă-ți ochii pe expoziția de comics semnată Scc.Comics (Octav Ungureanu), pe obiectele fan art care completează foarte bine colecția ta de cărți SF sau pe stickerele trăznite de la Crazy Stickers – perfect ca să îți personalizezi posesiunile dragonești.

  Oprește-te la ATELIERE de scriere creativă, cosplay sau prezență scenică susținute de
  profesioniști în domeniu de la care poți învăța mai multe despre ce înseamnă lumea SF&Fantasy. Este a doua ediție în care #FF găzduiește un concurs de cosplay la care te invităm să participi, fie că faci parte din public sau ești concurent. Iar anul acesta poți încerca chiar la târg board games oferite de Pionul.ro.

  Și zona dedicată celor interesați de tech este în creștere: inspirați de romanele fantastice am pregătit pentru tine povești create în realitatea virtuală de la Gateway VR, figurine printate de imprimante 3D și o zonă de gaming oferită de Trust Gaming.

  Partenerii noștri Mercusys te așteaptă în competiția de HearthStone 1 vs. 1, unde poți câștiga dispozitive Mercusys, iar apoi îți poți testa dexteritatea cu jocul Jenga. Ai ocazia să descoperi și primul router Gigabit al companiei, Mercusys AC12G, expus în premieră pentru publicul din România.

  Stai cu ochii pe Final Frontier.ro și nu uita de  Evenimentul creat pe Facebook  pentru discuții și noutăți marca #FF8

  Când: 13-14 aprilie

  Unde:  Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir  (Splaiul Unirii nr. 176)

  Program: 11:00 – 19:00
  Eveniment marca Bookblog.ro  – cel mai important blog despre cărți și lectură de pe
  internetul românesc. În cei peste nouă ani de existență, el a devenit un reper pentru tinerii
  pasionați de lectură, un ghid care îi ajută să aleagă mai bine și mai ușor cărțile care merită
  citite.
  Eveniment realizat cu sprijinul: Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir
  Partener: Mercusys
  Parteneri Media: RFI România, Radio România Cultural, Blitz TVCațavenciiTimes New
  Roman, Descoperă.roRomânia LiberăRevista Comics , Iqads, Smark, Zile și Nopți, Jurnalul unei cititoare, Gazeta SF,  Helion , Fan SF, Revista Cariere