marți, iunie 18, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăDouă concerte Smiley la Hard Rock Cafe pe 13 și 14 martie

Două concerte Smiley la Hard Rock Cafe pe 13 și 14 martie

Pe 13 și 14 martie de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts vă invită la Hard Rock Cafe la două showuri alături de cel mai în vogă artist român al momentului și cel mai probabil al ultimilor ani: SMILEY. Smiley este pregătit să vă prezinte și noul său album, Confesiune, lansat recent!

Artistul care nu mai are nevoie de nicio prezentare, alături de trupa sa live compusă din muzicieni numai unul și unul, promite încă două concerte sold out la Hard Rock Cafe, unde veți putea asculta hiturile care l-au făcut celebru: „De unde vii la ora asta”, „Rara”, „Să-mi fie vara”, „Domnu’ Smiley”, „Dream Girl”, „Criminal”, „Dincolo de cuvinte”, „Dead Man Walking”, „Preocupat cu gura ta”, „Cai verzi pe pereți”, „Am bani de dat”, “Acasă”, “Pierdut Buletin”, „Vals”, „O Poveste” și multe altele.

Cele mai recente piese l-au adus pe Smiley în vârful topurilor de specialitate și i-a adus un show sold out pe 1 iunie la Arenele Romane, pentru al treilea an consecutiv iar în 2018 se pregăteste pentru al patrulea.

Ca la toate showurile Smiley, nu avem mese în fata scenei pentru o atmosfera perfecta !

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay, pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet dar și în ziua concertului la intrare în limita locurilor disponibile.

Biletele au urmatoarele prețuri:

– Cu loc la masă în sala: 139 lei (număr limitat de bilete)
– Fără loc, în fața scenei pe ringul de dans: 79 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfarșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se află în parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by MAGIC FM

RELATED ARTICLES

Most Popular