duminică, iulie 21, 2024
Recrutare IQool
AcasăLifeStyleDOTA 2 la DreamHack Cluj-Napoca 2015: PGL Winter Ancients of War oferă...

DOTA 2 la DreamHack Cluj-Napoca 2015: PGL Winter Ancients of War oferă premii de 5.000 de dolari

 DOTA 2, unul dintre cele mai îndrăgite titluri eSports din România, vine la DreamHack Cluj-Napoca 2015 cu o competiție dedicată în exclusivitate echipelor autohtone. PGL Winter Ancients of War va oferi premii de 5.000 de dolari echipelor DOTA 2 din România și un spectacol incendiar fanilor jocului creat de Valve.

cloud9-dota2-DHB

Turneul va începe cu două runde de calificări cu câte 32 de echipe fiecare, iar cele patru echipe finaliste se vor lupta pentru premii și titlul de campioană la DreamHack Cluj-Napoca 2015, între 29 octombrie -1 noiembrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Prima rundă de calificări

Înscrieri: 28 septembrie – 5 octombrie.

Disputarea online a meciurilor: 7-8 octombrie

A doua rundă de calificări:

Înscrieri: 7-14 octombrie

Disputarea online a meciurilor: 16-17 octombrie

Distribuirea premiilor:

Locul I – 2500 USD

Locul II – 1250 USD

Locul III – 750 USD

Locul IV – 500 USD

Înscrierile și informațiile suplimentare vor fi disponibile în curând pe www.dreamhack.ro și www.pgl.ro

bone7-cloud9

Bilete și abonamentele DreamHack Cluj-Napoca 2015 pot fi cumpărate de pe shop.computergames.ro se găsesc și pe bilete.ro, MyTicket.ro,  în magazinele Germanos, Inmedio, din oficiile Poștei Române, librăria Mihai Eminescu, caseriile Metrou Unirii 1 și Palatul Copiilor București. Informații suplimentare se găsesc pe platformele oficiale de comunicare: dreamhack.ro și facebook.com/dreamhack.ro

Ligia Stroe
Ligia Stroehttp://www.iqool.ro
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil. Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.
RELATED ARTICLES

Most Popular