Nu donați doar bani, donați timp pentru familia Boiangiu

0
371
Nu donați doar bani, donați timp pentru familia Boiangiu

Nu donați doar bani, donați timp pentru familia Boiangiu

Uneori banii pot aduce fericire. Atunci când cumpără sănătate, ei mai fură morții câteva momente. Acestea sunt aproape ireale pentru cei care se luptă constant cu timpul. O astfel de bătălie o duc un student la Filosofie în anul I și mama sa. Andra Boiangiu a fost diagnosticată cu cancer la sân, stadiul patru cu metastaze osoase și cerebrale.

În ce constă tratamentul?

Singurele ei șanse de a mai cumpăra niște timp sunt o procedură numită HIFU, menită să îndepărteze tumorile canceroase de la stern, și un medicament pe nume Tyverb. Costul unei cutii de Tyverb, pe lună, este de 1819.96 euro.

Până în acest moment s-au strâns abia jumătate din banii necesari pentru achiziționarea unui singur flacon. Procedura HIFU trebuie făcută în Bulgaria, iar prețul acesteia începe de la 4000 de euro şi variază în funcție de dimensiunile și locațiile tumorilor.

Ce ajutor au primit până în prezent?

Această mamă și-a crescut singură fiul, care a trimis strigăte de ajutor pe rețelele de socializare.

Colegii săi de la Facultatea de Filosofie au depus orice efort de care erau capabili să îl ajute. În interiorul facultății s-a organizat un Târg Caritabil de Crăciun, la care studenții au contribuit cum au putut. Însă există o limită în ceea ce pot face aceștia. Majoritatea lor nici măcar nu au venituri proprii.

Nu donați doar bani, donați timp pentru familia Boiangiu
Târgul Caritabil pentru Andra Boiangiu

Povestea familiei Boiangiu

Christian Boiangiu a fost crescut de mic în spiritul rock’n’roll de către această mamă energică. Din păcate, dinamismul Andrei nu se mai poate observa decât în privirea expresivă și chipul frumos.

Tratamentele invazive, precum chimioterapia şi radioterapia, i-au deteriorat grav sistemul osos, iar ea nu se mai poate deplasa.

Fiecare zi este esențială și orice sumă contează. Nu vreau să o pierd pe mama mea. Nu acum. Nu atât de devreme…

Scopul lor este să strângă o sumă care să le permită aplicarea tratamentului pe următoarele trei luni. În acest timp, ei speră că metodologia pentru compensarea medicamentului de care au nevoie va fi aprobată.

Unde puteţi face donaţii?

Numele și contul în care puteți depune donațiile:
Deținătorul contului: Christian Boiangiu

Numărul de cont (RON): RO 57 INGB 0000 9999 0433 3845
(Cu mențiunea DONAȚIE pentru Andra)

Numărul de cont (EURO): RO 86 INGB 0000 9999 0638 4582
Codul SWIFT: INGBROBU

Împreună le putem dărui inimaginabilul: timpul.

sursă foto: arhivă personală Christian Boiangiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.