În luna mai, MDV AUDIO STUDIO, împreună cu Asociaţia CineCultura continuă proiectul Caravana filmului românesc – Cartea şi filmul, proiect educaţional care se adresează în special elevilor de gimnaziu, liceenilor şi studenţilor, dar care depăşeşte cu mult această graniţă, prin valoarea culturală pe care o conţine.

Şi astfel, seri de film, dar şi întâlniri cu mari capodopere ale literaturii române, care au stat la baza scenariilor acestor producţii, sunt oferite publicului iubitor al artei cinematografice în fiecare marţi, la Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti.

Primul film din seria lunii mai este Domnişoara Christina  (dramă / 2013 / 102 min.) –  un thriller psihologic, ecranizare a prozei fantastice omonime de Mircea Eliade. Scenariul şi regia: Alexandru Maftei. 

Lansat în noiembrie anul trecut, filmul Domnişoara Christina de Alexandru Maftei, a fost selectat în competiţia Festivalului Internaţional de Film Fantastic de la Bruxelles (8-20 aprilie 2014).

Aşadar, sunteţi invitaţi marţi, 6 mai, ora 18:00, la Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti (Calea Plevnei nr. 61) la unul dintre cele mai recente şi fantastice filme româneşti.

afis CHRISTINA Caravana filmului