E in industrie de 10 ani. Remixul său pentru piesa lui Raoul Russu – „Unde Eşti” a fost ascultată de peste 70.000 de ori pe Soundcloud şi încă de atâtea ori pe YouTube. Este cel mai nou rezident Kudos, iar toamna lui 2015 i-a adus şi un loc în rosterul Cyclic Agency.

Alin Dobrikan, căci despre el vorbim, şi-a făcut încălzirea în oraşul său natal – Giurgiu. Bucureştiul l-a primit călduros şi i-a oferit oportunitatea de a urca la pupitrul unor locaţii emblematice, precum Eden, Mansarda sau Propaganda., urmând mai apoi să fie intens promovat de Radio DEEA, unde rulează de vreo 5 ani propria sa emisiune – Late Night Fusion.

Ambiţios din fire, s-a decis să o traducă şi pentru britanici la propriul lor radio, Passion Radio Bristol, sub numele de Electric Fusion.

Aflat sub influenţa lui Sven Väth, Dobrikan e genul de artist care nu urmează trendurile muzicale, ci le defineşte. Îi plac provocările şi pune de pe vinyl ori de câte ori prinde ocazia, adaptându-se cu uşurinţă mulţimii din faţa pupitrului. Un artist greu de trecut cu vederea pentru cea mai prolifică agenţie de booking a României, care îl reprezintă pe Dobrikan începând cu luna septembrie a acestui an.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here