marți, iulie 23, 2024
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăConcerte si muzicăDJ ShiveR mixează alături de Borgore pe 6 decembrie la Arenele Romane

DJ ShiveR mixează alături de Borgore pe 6 decembrie la Arenele Romane

Asaf Borger, cunoscut ca Borgore, revine in Romania pentru un show incredibil pe 6 decembrie la Arenele Romane in cort incalzit.

Warmup-ul va fi asigurat de DJ ShiveR, care ne va insoti de asemenea pana tarziu in noapte cu afterparty electrizant!

Pe numele sau real Gherman Alexandru Raul, DJ Shiver si-a inceput cariera in in urma cu 14 ani mixand pentru trupe de breakdance si pentru prietenii apropiati. In prezent, DJ ShiveR se numara printre cei mai versatili artisti ai genului din Romania.

De-a lungul carierei sale a impartit scena cu Skrillex, The Prodigy, Fat Boy Slim sau Die Antword.

Promo mix:

https://www.mixcloud.com/DjShiveR/shvr-complextro-10-dement/

Borgore este unul dintre cei mai populari si mediatizati artisti de muzica electronica.

Numit „copilul teribil al bassului” sau „cel care a ruinat dubstep-ul”, controversatul artist a devenit incet dar sigur un personaj iconic in dubstep-ul modern.

Cel mai recent material al sau „#NEWGOREORDER” lansat pe 8 iulie via Dim Mak Records, casa de productie a lui Ateve Aoki, i-a dus numele pe noi culmi mult mai inalte si aprecierea publicatiilor de specialitate.

De-a lungul carierei sale, Borgore a reusit sa infiinteze propriul label, Buygore Records, sa puna in scena show-uri catalogate drept capodopere, sa urce pe scenele celor mai mari festivaluri de muzica electronica din lume, cum ar fi: Tomorrowland, Ultra, RDC Las Vegas sau Made in America si sa aiba propriul show la radio, „The Borgore Show„, impreuna cu prietenii sai Miley Cyrus, Diplo si Waka Flocka Flame.

Borgore este considerat unul dintre cei mai inovatori si intuitivi artisti ai generatiei sale , iar noi vom avea ocazia sa ne bucuram de un show demential la Bucuresti.

https://www.youtube.com/watch?v=OnrIlFadSLQ

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

-PRESALE : 79 Lei Acces General, 139 Lei VIP (in fata scenei) – pana pe 6 decembrie

-LA INTRARE: 90 Lei Acces General – in limita biletelor disponibile

Sunt in vanzare doar 300 de bilete VIP si 1300 Acces General. Zona VIP se afla in fata scenei si este delimitata iar accesul in ea se face doar pe baza de bratara textila (pe care o primi?i la intrare)

Nu exista limita de varsta. Singura regula legata de varsta este ca spectatorii sub 14 ani trebuie sa vina la concert insotiti de un adult si ambele persoane sa aiba bilete valabile.

RELATED ARTICLES

Most Popular