luni, decembrie 4, 2023
Recrutare IQool

„Divort in ziua nuntii”

In urmă cu 5 luni, Adriana Iuliana Pavel, o tanară de doar 24 de ani, din Bucureṣti a aflat că viata ei avea să se schimbe, că boala nu tine cont de varstă, ci mai degrabă apartine hazardului. Distruge vise si speranţe.
Adriana a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer, cancer de limbă (neoplasm limbă).
A fost operată, a făcut 35 sedinte de radioterapie, acum urmând sedinţele de chimioterapie. Se pare insă că boala se cam ” incăpatanează” si nu vrea să raspundă la tratamentele administrate. Medicii din Romania nu i-au oferit mari sanse. Dar noi vrem să facem tot ce ne stă in puteri pentru a o ajuta. O mâna de ajutor a venit de la o clinică din Hamburg, Germania, iar alta din Turcia, de la Clinica Anadolu. Bineinteles că acest ajutor necesită finantare si, din păcate, posibilitătile financiare ale Adrianei nu ii pot permite acest lucru.
Nu ne putem controla destinul, nu ne putem cumpăra viata si cu sigurantă nu vom reusi să oprim moartea: dar putem fi uniti si sa dam o mană de ajutor, acum si aici.(Ionut Cristian Margarit)
Va asteptam la Comedia „Divort in ziua nuntii”, toti banii stransi vor fi daruiti Adrianei, pentru o sansa in plus in lupta impotriva cancerului.

Preț bilet 25 Lei.

„DIVORT IN ZIUA NUNTII”
O comedie în premieră națională, direct de pe Broadway. E timpul să spunem prezenți la cea mai importantă zi din viața a doi tineri, care au decis să își unească destinele, doar că, neașteptat, ies la iveală secretele aventurilor amoroase, iar nunta se transformă în divorț.

Regia: Cătălin Stelian Shanks. Distribuția: Cristina Diaconescu, Emanuel Bighe, Alin Brancu, Adelina Mihalcea, Livia Taloi.

RELATED ARTICLES

Most Popular