sâmbătă, ianuarie 22, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipDin octombrie, Soundopamine stau blană în rosterul Cyclic Agency

Din octombrie, Soundopamine stau blană în rosterul Cyclic Agency

Unul dintre cele mai curajoase proiecte live de pe la noi, Soundopamine, va fi reprezentat din toamna lui 2015 de agenția de booking Cyclic.

Cu influențe de Nicolas Jaar, Theo Parrish, Faithless și Moodymann, Soundopamine înseamnă un trio bine echilibrat, ce iși crează muzica si versurile proprii. Procesul producției trece prin clapele lui Cristian Munteanu, efectele lui Roman Botnari și vocea Natashei (NTsH). Au existat și colaborări cu Ștefan Diaconu – flaut, Simona și Yarra – vocal.

Grupul s-a înființat în 2013 și a crescut rapid în popularitate, mai ales odată cu lansarea
videoclipului ”Stai Blană” din vara lui 2014. Un an mai târziu îi găsim prin toate
magazinele digitale cu un album ce numără 12 piese și cu gig-uri prin toate locațiile cool
din București și din țară – Oha Beach, Terasa Monteoru,LaGazette, Colectiv, Control,
H2O Beach și multe altele.

Sunetul lor preocupat de reverii, îi califică drept un grup ideal pentru evenimente outdoor. însă au marele avantaj de a te îmbrățișa atât de strâns în muzica lor, încât poți uita cu siguranță de pereții care te înconjoară atunci când ai norocul de a-i găsi la vreo petrecere indoor. Adoptă un stil muzical unic, acorduri lounge pe ritmuri tribale, în care vocalurile romantice ies la vânătoare cu profunzimea deep house, urcând adesea pe culmi unde electricitatea techno culege sunete de jazz organic.

Cu siguranță urmează să auzim din ce în ce mai multe despre Soundopamine, acum că reprezentanța lor a atins un nivel național. Până una-alta, îi putem asculta într-o reprezentație live sâmbătă, 10 octombrie, la Colectiv in cadrul evenimentului Sinestezie 0.3 dans/sunet/culoare, unde băieții lansează oficial EP-ul ‘’Jupiter Wild’’.

Ligia Stroehttp://www.iqool.ro
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil.Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular