George Vintilă revine în sfârșit pe ecrane. Din 7 iunie, faimosul om de radio și televiziune face emisiunea săptămânală „Brunch Bunch” la NOIZZ.

NOIZZ lansează pe 7 iunie „Brunch Bunch”, o nouă producție video live. Gazda acesteia va fi George Vintilă, cunoscutul om de radio și de televiziune, care își face astfel revenirea pe ecrane. La „Brunch Bunch”, ce va fi difuzată în fiecare joi, de la 12:00 la 13:00, Vintilă îl va avea drept partener pe Bogdan Dexter, bucătar și finalist MasterChef România.

Noua emisiune marchează extinderea producțiilor video marca NOIZZ și Ringier România, dar și trecerea lui George Vintilă de la radio și televiziune la digital și noile media. După 24 de ani la PRO FM și 22.000 de ore de live în emisie, la care se adaugă emisiunile pentru PRO TV, Vintilă se alătură echipei Ringier România, compania media în plină expansiune în domeniul producțiilor video digitale.

„Brunch Bunch” este o emisiune relaxată și inteligentă, unde umorul și distracția își dau mâna într-o atmosferă lipsită de constrângeri. Această atmosferă e subliniată și de faptul că cei doi moderatori și invitații lor speciali săptămânali se vor aduna în jurul unei mese la care vor împărtăși păreri despre tot ce e mai nou și mai bun în cultura urbană locală. Astfel, pe lângă cea mai bună mâncare, se va servi din plin și cea mai bună hrană pentru minte și pentru spirit.

Veșnic tânăr și cool, vegan și iubitor de sporturi extreme, George Vintilă, împreună cu partenerul său de emisiune și de invitații săi speciali, va împărtăși publicului noutățile din cultura urbană, street style, sport, cooking și recomandări de activități în timpul liber. Atmosfera emisiunii va fi condimentată și de Bogdan aka Dexter, bucătar și food stylist cunoscut de public prin emisiunea

MasterChef România. Finalist în primul sezon al emisiunii de gătit, Bogdan este și un consumator al culturii urbane. La „Brunch Bunch”, va servi invitații cu delicii culinare, pe care le va pregăti în cadrul emisiunii, și va propune recomandări de bistrouri, restaurante și terase care merită vizitate pentru o experiență gastronomică urbană desăvârșită.

Celor doi moderatori li se va alătura săptămânal câte un invitat special, cei care dau tonul în domeniile creative și nu numai, de la care privitorii vor afla noutățile în domeniu.

Un segment nou al emisiunii îl reprezintă cel dedicat muzicii live și artiștilor locali. Aceștia vor fi invitați în studioul NOIZZ pentru a susține un concert live intim, unde accentul se pune pe calitatea muzicii și a emoției transmise.

Totodată, o rubrică importantă a emisiunii este cea de tendințe în modă și sporturi urbane. Cei doi moderatori vor prezenta un raft cu cele mai noi modele de sneakerși și haine pentru cei pasionați de sporturi extreme, dar și pentru cei care iubesc activitățile urbane: bicicleta, role, skate.

„Emisiunea Brunch Bunch de pe NOIZZ va rupe internetul în două” completează Hara Ilie, publisher NOIZZ. Și membrii redacției NOIZZ explică alegerea: „NOIZZ și George Vintilă sunt yin și yang. Ne-am dat seama din prima secundă că n-o să găsim pe cineva mai potrivit. E ca atunci când nu vrei să mai dai o pereche de sneakerși jos, fiindcă îți plac atât de mult”, după cum menționează Cristian Dina, Social Ninja & Journalist NOIZZ. „Am făcut mișcarea care zguduie internetul ca GDPR-ul și l-am adus pe George Vintilă la NOIZZ. Ne-a plăcut de el mai mult decât ne place să vorbim despre ce mai e marfă prin oraș. Și n-ai idee cât ne place să vorbim despre asta”, zice Ana Tepşanu, Editor in Chief NOIZZ.

***

NOIZZ.ro este o publicație editată de Ringier România, lansată în anul 2017. Se adrează celor deschiși la minte, urbani, care vor să schimbe ceva și nu le este frică să o spună cu voce tare, indiferent de vârstă. NOIZZ.ro este platforma online destinată publicului Urban, Cool, Connected. Acoperă cu succes 3 zone principale: street style, cultură urbană și opinie puternică.

***

Ringier România este una dintre cele mai mari companii de publishing din țară, care activează din 1992. Portofoliul Ringier include reviste și ziare de succes precum Libertatea, ELLE, Glamour și Unica. Brandurile sale informează, prin jurnalism de calitate, atât digital, cât și print, cititorii săi loiali și activi. Compania deține una dintre cele mai mari divizii de vânzări media, care conectează agențiile de publicitate cu brandurile media locale. Ringier România face parte din marele grup Ringier AG, grupul multinațional de media din Elveția, cu sediul în Zürich. Fondată în 1833, compania este în prezent activă în 18 țări din întreaga lume.