iPhone 13 și iPhone 12: diferențele majore pe care le așteptăm

0
266
sursă foto: techadvisor.com

Linia de iPhone 2021 va arăta similar cu linia de iPhone 2020, cu patru dispozitive de dimensiuni care includ 5,4 inci, 6,1 inci și 6,7 inci, două dintre iPhone-uri fiind modele „Pro” de ultimă generație și două poziționate ca dispozitive mai ieftine și mai accesibile.

Din partea defectelor camerei, schemele sugerează că ar putea exista unele modificări semnificative. Raportul spune că, în timp ce iPhone 12 și iPhone 12 Pro au bumpuri ale camerei în intervalul de la 1,5 mm la 1,7 mm, iPhone 13 va avea un bump al camerei mai gros de 2,51 mm. Acest lucru ar ieși în continuare în cazul iPhone 13 Pro, care se așteaptă să aibă o cameră de 3,65 mm în spate.

Se zvonește că vor exista îmbunătățiri ale obiectivelor Ultra Wide pe modelele iPhone 13 „Pro” cu diafragme mai mici pentru performanțe mai bune în condiții de lumină slabă și focalizare automată îmbunătățită, dar sunt așteptate puține modificări pentru obiectivul Wide al dispozitivelor.

iPhone
sursă foto: macrumors.com

Camere noi și îmbunătățite

Așa cum se întâmplă în mod obișnuit cu noile iPhone-uri, vă puteți aștepta ca camerele iPhone 13 să fie actualizate față de iPhone 12. S-a auzit zvonuri despre o cameră periscop adăugată pentru a îmbunătăți zoom-ul, un obiectiv cu unghi ultra-mare îmbunătățit pentru fotografierea în mod nocturn și tehnologie lidar pe toate modelele.

Modelul standard de iPhone 13 cu configurare a camerei cu două lentile ar putea vedea obiectivele aranjate diagonal, mai degrabă, decât un design vertical. Nu este foarte clar care ar fi beneficiul, deoarece dispozitivul va continua să ofere aceleași obiective Wide și Ultra Wide.

sursă foto: macrumors.com

Revenirea la Touch ID

IPhone 13 ar putea readuce Touch ID-ul pentru prima dată de la iPhone 8, cu o mare diferență: ar putea fi încorporat sub ecran, în loc să fie ca un buton separat care ocupă proprietățile imobiliare ale telefonului. Unii se așteptau să se întâmple acest lucru cu iPhone 12 , dar s-a spus, de asemenea, că ar putea fi împins la următorul model.

sursă foto: macrumors.com

Nu se va trece la USB-C

Apple nu intenționează să treacă linia iPhone de la Lightning la USB-C, potrivit analistului Apple, Ming-Chi KuoKuo a spus recent că Apple este reticentă să treacă la USB-C, deoarece este un standard deschis și mai puțin rezistent la apă decât Lightning.

Care va fi capacitatea maximă de stocare?

Au existat câteva zvonuri incomplete care sugerează că modelele iPhone 13 vor avea până la 1 TB spațiu de stocare, față de maximum 512 GB în modelele iPhone 12. Acest lucru nu a fost încă confirmat de o sursă, așa că va trebui să așteptăm pentru a vedea dacă această predicție este corectă.

Când va fi lansat?

Gama Apple iPhone 12 nu a fost lansată în septembrie, așa cum era de așteptat din cauza întârzierilor de producție cauzate de criza globală de sănătate, dar modelele iPhone 13 nu se vor confrunta cu aceleași întârzieri de producție și ar trebui să fie disponibile până la sfârșitul lunii septembrie .

Care sunt zvonurile legate de lansare?

  • Patru dimensiuni;
  • Similar cu gama de iPhone 12;
  • Afișaj ProMotion de 120Hz;
  • Îmbunătățiri ale camerei;
  • 5G;
  • Lansare toamna 2021.

sursă informații: cnet.com, gadgets.ndtv.com, macrumors.com.