Dezvoltarea afacerii: curs pentru tineri antreprenori

  0
  868

  Îți dorești o afacere cât mai prosperă și cu riscuri minime? Te-ai gândit cum ai putea să-ți dezvolți ideea, dar nu ai găsit încă instrumentele sau strategia optimă? În acest caz, vino la cursul pentru dezvoltarea afacerii personale, din perioada 29-30 mai, unde vei avea ocazia să înveți despre modalitatățile prin care poți crește o afacere, dar mai ales cum să obții sustenabilitate și profit, în contextul concurențial actual.

  Cursul se adresează tuturor tinerilor antreprenori, proprietarilor de firme sau persoanelor din conducerea unei firme care doresc o dezvoltare vizibilă și asta în doar câteva luni. Indiferent de domenii, dimensiuni sau forma de organizare, toate firmele în curs de dezvoltare trebuie să țină cont de o serie de principii de management, marketing și vânzări, principii care se impun ca universal valabile și sunt imposibil de evitat pentru o dezvoltare rapidă, sigură și în perspectivă.

  10370724_700161256710478_1841635350_n

  Training-ul va fi susținut de lectorul Thedy Pașcu, formator acreditat al ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări), Coach și Manager de proiect în cadrul Institutului Național pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii. Cu o experiență vastă în domeniul training-ului, Thedy Pașcu a ocupat de-a lungul timpului mai multe funcții printre care aceea de președinte ASIF București, sau coordonator INIMM (Institutul Național pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii), funcție ocupată în prezent.

  Taxa de participare este de 399 lei și include: acces la instruirea teoretică și practică, suport de curs și material adiționale, coffe break, diploma de participare INIMM și Visualize Training. De asemenea, studenții care se înscriu pe data de 20 mai vor beneficia de o reducere de 50%.

  Evenimentul va avea loc în București, la INIMM , Șoseaua Olteniței, nr. 103, clădirea ICTCM.

  Pentru informații suplimentare:    thedy.pascu@inimm.ro, Telefon fix: 021.33.20.186, Mobil: +40 743 508 368.

  Data limită de înscriere: 25 mai.