Dezvoltă-ți abilitățile de social media participând la cursul intensiv: Social Media Essentials

0
136
Social Media Essentials

În zilele noastre, comunicarea s-a mutat pe social media. Suntem dependenți de rețelele sociale și totodată nu putem concepe viața fără acestea. Deși utilizăm cu toții social media zi de zi, puțini sunt cei care știu să mânuiască aceste rețele pentru a se promova sau pentru a comunica eficient cu publicul țintă. Pentru cei care vor să utilizeze social media la next level, este bine de știut că s-a înființat în România primul program intensiv de social media, Social Media Essentials.

Acest program se adresează atât companiilor care vor să își pregătească oameni de social media interni, cât și viitorilor profesioniști în social media, oameni care sunt hotărâți să își construiască o carieră și au nevoie de un start ferm, sigur, și de un bagaj solid de cunoștințe atât teoretice, cât mai ales practice.

Ce este şi Social Media Essentials

Social Media Essentials este un training intensiv, pentru cei cu experiență mică sau medie în social media, un program care, din experiența noastră, vă va poziționa printre primii 25% dintre oamenii responsabili de social media din piață, în ceea ce privește know-how-ul și abordarea corectă a canalelor social media.

Social Media EssentialsProgramul este o combinație între workshop-uri și sesiuni scurte de teorie aplicată și studii de caz. Nu veți asista la speech-uri, ci la prezentări interactive. Social Media Essentials nu este un eveniment de networking. Deși veți cunoaște oameni cu același interes pentru social media ca și voi, deși veți păstra ulterior legătura cu alți specialiști în domeniu, Social Media Essentials nu își propune să fie un eveniment de networking, ci unul de transfer de know-how și de formare a unei baze solide pentru ceea ce înseamnă social media ca tool de marketing.

Când va avea loc Social Media Essentials

Programul va avea loc pe 14, 15 și 16 februarie 2018 în București. Pentru detalii referitoare la desfășurarea programului, traineri, costuri sau pentru înscrierea la curs intrați aici. 

sursă info: socialsmart.ro, google.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.