Din nevoia societății de specialiști în IT și din nevoia absolvenților de a cunoaște toate detaliile de care au nevoie pentru a concepe un proiect de la zero, doi tineri cu inițiativă, au dat startul unui proiect pentru a sprijini comunitatea. DevX a apărut din dorința de a oferi societății o schimbare.

DevXCamp reprezintă primul eveniment marca DevX ce le oferă participanților ocazia de a învăța tehnologii noi și de a-i ajuta să conceapă, alături de o echipă, un proiect complet ceea ce le va oferi o dezvoltare accelerată a cunoștințelor și să își gasească drumul clar în carieră. Au fost alese trei track-uri la care participanții se pot înscrie, în urma cărora vor învăța în cadrul worshop-urilor ceea ce au nevoie pentru a putea fi pregătiți pentru o carieră în programare. Echipele vor fi formate din membri celor trei track-uri și vor fi nevoiți să gestioneze proiectele asemenea celor dintr-o companie, de la management-ul de proiect până la dezvoltarea propriu-zisă a produselor.

În perioada 27 august-3 septembrie 2017, pasionații de IT sunt așteptați să devină specialiști în programare.

            Biletele vor fi puse în vânzare începând cu data de 26 iunie. Înscrierile se vor face pe site-ul https://devxcamp.ro/vreau-in-tabara/ .

  • 26 iunie- 7 iulie perioada Early Bird;
  • 8 iulie- 4 august perioada Regular Bird;
  • 5 august- 13 august perioada Late Bird.

Mai multe detalii despre întreg evenimentul puteți găsi pe site-ul nostru (https://devxcamp.ro/). De asemenea, puteți urmări actualizări zilnice pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/devxcamp/), unde echipa de organizare vă stă la dispoziție pentru întrebări și detalii suplimentare. Bootcamp-ul îi așteaptă pe participanți cu activități special pregătite pentru ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here