O vorbă înțeleaptă spune că „sharing is caring”. Noi suntem de acord cu ea și în această ordine de idei lansăm o provocarepentru tine: ÎNDRĂZNEȘTE să împărtășești din cunoștințele tale copiilor defavorizați!

Dacă ești un tânăr empatic și responsabil, dornic să faci voluntariat și să le oferi unor copii sprijin în realizarea temelor sau să-i înveți lucruri noi, care îi ajută să-și dezvolte creativitatea, te așteptăm în echipa noastră. Asociația Create Yourself, în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București, lansează proiectul Edu SUPORT.

Edu SUPORT (1 martie-10 iunie) va funcționa ca un spațiu educațional în cadrul cantinei sociale Filaret, unde 30 de copii, beneficiari aic antinelor sociale și ai școlilor din zonă, vor primi suport în realizarea temelor pentru materiile scolare (limba română, matematică și limba engleză) și vor participa la ateliere creative (curs de pictură, curs de handmade etc.). Totodată, vor fi organizate întâlniri cu membrii comunității locale (profesioniști sau oameni din zonă, ce pot reprezenta o sursă de inspirație pentru copii), dar și evenimente culturale pentru comunitate (proiecții de film etc.).

Te-am convins? Vrei să te implici și să participi alături de noi la implementarea proiectului Edu SUPORT? Dă-ne de veste la adresa de email edusuport@cys.ro până la data de 26 februarie. CV-ul tău și un mesaj în care ne scrii ce ți-ar plăcea să-i înveți pe copii sunt suficiente.

Proiectul Edu SUPORT este finanțat de Fondul Mega Image pentru Comunitate, gestionat de Fundația Comunitară București.

Asociația CreateYourself este o organizație nonguvernamentală ce are ca principal scop acordarea sprijinului educațional și social copiilor și tinerilor pentru a deveni parte activă în propria lor dezvoltare. Am pornint la drum cu programe educaționale care răspund nevoilor reale ale acestor copii, îmbinând educația nonformală cu responsabilizarea civică. Mai multe informații despre activitatea noastră vă invităm să citiți pe site-ul www.cys.ro