Destinații de vacanță potrivite pentru fiecare zodie

0
319
Destinații de vacanță pentru fiecare zodie

Destinații de vacanță potrivite pentru fiecare zodie

Ai avut vreodată sentimentul că nu aparții locului în care trăiești? Că nu te poți simți tu însuți/însăți? Că nu ai ajuns încă în destinații potrivite?

Există un loc în lume pentru fiecare dintre noi. Un loc care se potrivește personalității și preferințelor noastre; o țară, un oraș în care ne simțim mult mai autentici și liberi.

Ei bine, astrologia îți vine în întâmpinare cu un loc (sau chiar mai multe) unde ar fi ideal să mergi în vacanță sau chiar să te muți.

Deci, unde te-ai putea simți ca acasă în funcție de semnul tău zodiacal?

Berbec

Amsterdam, Țările de Jos.

Destinații de vacanță potrivite pentru fiecare zodie

Ambițiosul și competitivul Berbec va adora ritmul rapid al stilului de viață din acest oraș, cunoscut pentru pistele de bicicliști și străduțele ideal concepute pentru plimbatul pe jos.

De asemenea, spiritul antreprenorial și optimist al acestui nativ ar putea fi fructificat acolo, deoarece orașul reprezintă un centru pentru business start-ups.

Alte locații potrivite activului Berbec: Las Vegas, Sydney, Paris, Londra și Melbourne.

Taur

Valleta, Malta

Destinații de vacanță potrivite pentru fiecare zodie

Lucrul pe care Taurii îl fac cel mai bine este să muncească pentru ceva în care cred cu adevărat. Una dintre principalele lor pasiuni este să trăiască o viață responsabilă din punct de vedere social.

Malta este cunoscută drept una dintre cele mai generoase locații de pe planetă. Filosofia sa merge mână în mână cu pasiunea nativilor de a dărui.

În plus, arhipeleagul reprezintă o locație de vis, perfectă pentru spiritul artistic al Taurului.

Alte destinații care se potrivesc ca o mânușă personalității unui Taur: Los Angeles, Hawaii, Goa (India) și Barcelona.

Gemeni

Nairobi, Kenya

Destinații de vacanță potrivite pentru fiecare zodie

Gemenii sunt cunoscuți pentru faptul că pot jongla cu zece lucruri diferite deodată. Asta înseamnă că s-ar adapta chiar bine în agitația și îmbulzeala din Nairobi.

Inteligența și farmecul acestora i-ar putea propulsa rapid în sectoarele afacerilor și tehnologiei din acest oraș. Iar viața de noapte le-ar putea potoli setea de interacțiune socială.

Orașele care „nu dorm niciodată” pentru Gemeni: New York, Copenhaga, Milano și Stockholm.

Rac

Atena, Grecia

Destinații de vacanță potrivite pentru fiecare zodie

Sensibilul și schimbătorul Rac poate fi destul de dramatic uneori și are tendința de a exagera foarte mult. Cei din această zodie sunt actori înnăscuți și plini de imaginație, care pot deveni foarte ușor activi pe scenele teatrelor din oraș.

Atena deține cele mai multe scene de teatru din lume și o bogată istorie care va apela la natura sentimentală a nativului.

Și mai multe locuri pentru emotivul Rac: Roma, Seattle, Shimla (India) și York.

Leu

Dubai, Emiratele Arabe Unite

Destinații de vacanță potrivite pentru fiecare zodie

Leii „transpiră” mândrie și sunt lideri înnăscuți. Admiră cele mai fine lucruri în viață și vor întotdeauna să fie în centrul evenimentelor, ceea ce face ca Dubai să fie orașul perfect pentru ei.

Orașul este sinonim cu luxul și opulența, caracteristici tocmai potrivite pentru Leii „niciodată copleșiți”.

Alte locații care pot să-i facă față exuberanței Leului: Praga, Nisa, Seoul și Monte Carlo.

Fecioară

Geneva, Elveția

Destinații de vacanță potrivite pentru fiecare zodie

Fecioara este unul dintre cele mai muncitoare semne zodiacale. Simțul analitic o face candidata perfectă pentru o poziție în politică.

Geneva, cunoscută drept capitala păcii, reprezintă un centru politic agitat. De asemenea, este și casa Națiunilor Unite și Crucii Roșii.

Perfecționistei Fecioare i-ar mai plăcea: Berlin, Lyon, Budapesta și Cracovia.

Balanță

Regiunea Costa Brava, Spania

Destinații de vacanță potrivite pentru fiecare zodie

Balanțele sunt oarecum ezitante și nu par a se putea hotărî vreodată asupra unui lucru. De aceea, o zonă întreagă de explorat ar fi ideală pentru ele.

Regiunea Costa Brava va apela la iubirea de natură a nativilor și la dinamismul acestora. De asemenea, ei vor avea foarte multe lucruri în comun cu locuitorii din această parte a Spaniei. Ei duc o viață modestă, ocupându-se de pescuit și agricultură.

Balanțele s-ar mai simți bine în: Beijing, Kuching (Malaysia), Charleston și Lisabona.

Scorpion

Veneția, Italia

Destinații de vacanță potrivite pentru fiecare zodie

Scorpionii sunt misterioși, însă și dispuși să meargă până în pânzele albe pentru ceea ce vor și își doresc cu adevărat. Ei își urmăresc interesele cu pasiune și nici un alt oraș nu îmbină aerul de secret, iubire, acțiune și aventură la fel cum o face Veneția.

Aleile răcoroase și canalele le vor oferi nativilor provizii nesfârșite de noi lucruri de explorat și descoperit.

Nativii acestei zodii ar mai putea fi încântați de: Rio de Janeiro, Chicago, Sicilia și Ulaanbaatar (Mongolia).

Săgetător

Coasta de Aur a Australiei

Destinații de vacanță potrivite pentru fiecare zodie

Aventurosul, încrezătorul și extrem de sociabilul Săgetător este cel mai fericit atunci când se află afară. Australia îi poate satisface nevoia de pericol oferindu-i numeroase plaje, munți și vastul deșert pe care îl poate explora.

Din moment ce toată lumea de acolo este foarte activă, arcașii își vor face prieteni foarte ușor și se vor adapta foarte bine. În plus, viața de noapte sălbatică le va face cu ochiul.

Spiritul rătăcitor al acestui nativ mai aparține și acestor orașe: Palma de Mallorca, Madrid, Mashhad (Iran) și Acapulco (Mexic).

Capricorn

Zurich, Elveția

Destinații de vacanță potrivite pentru fiecare zodie

Capricornii sunt timizi din fire, dar asta nu îi oprește din a fi ambițioși și a avea opinii puternice. Fac tot ce le stă în putință pentru a avea succes. De aceea, ei vor putea prospera în centrul financiar bogat al Zurich-ului.

Bonus: Vor fi nevoiți să învețe germana, fapt care îi va pune față în față cu o provocare mult râvnită.

Capricornii se vor simți ca acasă în destinații culturale impozante precum: Salt Lake City, Oxford, Mexico City și Shanghai.

Vărsător

Tokyo, Japonia

Destinații de vacanță potrivite pentru fiecare zodie

Vărsătorii sunt prietenoși, moderni și au o gândire de viitor, deci ce alt loc ar fi mai potrivit pentru ei decât Tokyo!

Este un oraș în care se pot lovi la tot pasul de tehnologie de ultimă oră. Se află în continuă evoluție și inovație și poate menține nativii extrem de interesați și tot timpul ocupați.

Locurile foarte populate sunt răspunsul pentru ei: Hong Kong, Moscova, Hoi An (Vietnam) și Buenos Aires.

Pești

Viena, Austria

Destinații de vacanță potrivite pentru fiecare zodie

Visătorul, amabilul și sensibilul Pește iubește toate aspectele legate de artă, muzică și literatură. Nu se va plictisi niciodată de imensa scenă culturală a Vienei.

Orașul este penetrat de o arhitectură sofisticată, are peste 100 de muzee, este renumit pentru simfonii și multe altele.

Romanticul zodiacului și-ar mai putea delecta privirea în următoarele destinații: Sevilla, Florența, Varșovia și Osaka (Japonia).

În care dintre locurile de mai sus v-ar plăcea să mergeți?

Sursă foto: tumblr.com 

Surse info: sun-gazing.com, elitedaily.com si youramazingplaces.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.