Într-o zi, când nu aveam ce să fac, m-am decis să cercetez un canal de YouTube care se tot strecurase în recomandările mele de ceva timp. Numele lui este MVSins, adică Music Video Sins, și a fost creat la începutul lui aprilie 2014.

Inițial am crezut că tonul abordărilor va fi unul de superioritate; nu de alta, dar am mai văzut cazuri cu oameni care se uită cu nasul pe sus la cei care mai fac tâmpenii. Dar mă bucur să văd că mi s-a demonstrat contrariul.

Mai jos voi prezenta, în ordinea apariției clipurilor, câteva comentarii care m-au făcut să râd.

  • Everything Wrong With Jason Derulo – Talk Dirty

Sunt multe replici ale naratorului care m-au făcut ,,să cad pe jos” de la atâta râs: de la cea cu nechezatul de cal, repetată până la plictis, până la răspunsul ,,Even in English I have no fu*king clue what you’re talking about” de după versurile ,,Been around the world, don’t speak the language/But your booty don’t need explaining”.

Dar cred că cireașa de pe tort a fost comentariul despre băutura Neuro Sonic, care, deși e destinată pentru funcționarea mai bună a creierului, pare a nu fi consumată nici de Derulo, nici de echipa din spatele lui.

  • Everything Wrong with Nirvana – Heart Shaped Box

Decizia de a merge pe mâna unei alegeri mai puțin evidente a dat roade. Aici am izbucnit în râs din prima, de vreme ce prima neregulă era legată de pantalonii mov ai basistului Krist Novoselic. Am avut o adevărată criză de râs când Jeremy, naratorul, a catalogat mariajul lui Kurt Cobain cu Courtney Love ca reprezentând trei păcate. Ceea ce e puțin pentru unii, de vreme ce se știe că nu doar fanii Nirvana o urăsc pe Love…

  • Everything Wrong with Calvin Harris ft. Ellie Goulding – I Need Your Love

Sursele de umor din analiza la clipul lui Harris sunt variate: de la ideea cum că acesta a devenit cel mai enervant alb din Marea Britanie, până la aventurile cu telefonul mobil: replica ,,Hey, Calvin, I’ve got your phone! No, your phone! Your PHONE! CAN YOU TURN IT DOWN FOR A SECOND?!!” și răspunsul la returnarea obiectului. Și să nu uităm de comentariul cum că Harris e și DJ, dar și spectator la propriul show.

  • Everything Wrong with Drake – Hotline Bling

Criticile la adresa videoclipului sunt, în mare parte, valide.  În fond, e un cântec în care Drake se plânge că iubita l-a părăsit și în care încearcă să-și exprime invidia asupra activităților desfășurate de ea după despărțire.

Totuși, trebuie urmărită runda bonus, unde sunt comentate mișcările de dans ale rapperului canadian. Cred că o să vă doară obrajii de la atâta râs.

  • Everything Wrong with Sam Smith – Writing’s On The Wall

Și închei postarea cu analiza lui Writing’s On The Wall, care mi-a atras atenția prin confuzia naratorului legată de perspectiva prin care e cântat: nu-i clar dacă e vorba de o relație sau de gândurile lui James Bond însuși.

Mai merită amintite și trimiterea la procesul legat de plagiat, pe care englezul l-a avut cu muzicianul american Tom Petty, dar și finalul în care primirea unui Oscar pentru cântecul din Spectre a fost văzută negativ.

Ar mai fi fost comentarii care meritau menționate în cadrul acestei postări, dar m-am decis să mă opresc numai la cinci pentru a nu plictisi. Așadar, nu îmi rămâne decât să vă recomand tuturor să aruncați un ochi pe acest canalul de YouTube, dacă vă place umorul bazat pe satiră.

 

sursă foto: youtube.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here