Despre barbati in functie de nationalitate

  0
  4088

  Oh, bărbații! Nu putem nici cu ei, nici fără ei; veșnic oscilăm între dorința de a-i întelege și cea de a-i arunca de la fereastră. Exista acea vorba ,,mare” cum că toți ar fi ,,la fel” care mă amuză de fiecare dată. Și totuși, sunt singură ca diferențe există de la om la om, de la țară la țară.

  landscape-barbatii-vor-fie-iubiti

  Italienii sunt printre cei mai arătoși bărbați din Europa. Indiferent de vârstă toți arată foarte bine, dar cei trecuți de 40 de ani întorc cele mai multe capete. În privința vestimentației sunt pe primul loc. Cei mai mulți zici că sunt gata să pozeze pentru Vogue sau că, în orice caz, toată ziua nu fac decât să răsfoiască revistele de modă. Ce mai, toți sunt niște Don Juan sau cel puțin un Marcello gata să fure inima fetelor.

  Bărbatul grec este bine îngrijit  mai mereu, cu primii câțiva nasturi de la cămașă deschiși, să iși arate pieptul lucrat la sală. Nu e un mare romantic, dar e un petrecareț pe cinste. În cazul în care el nu e ras în capși are ceva de mult ceva păr, desigur acesta va fi ondulat natural și lăsat lung. Dar nu vă faceți griji, mama sa va crede că e fiul cel mai frumos din lume, indiferent de cum este de fapt. Vorbind de mama lui, e clar că o iubește. De ce nu ar face-o? Ea gătește pentru el, curață, îi spală hainele și, practic, îl venerează. A, și să nu uităm: consideră că nicio fată destul de bună pentru el.

  Bărbatul american actual este o combinație de naivitate, vis American si o specie foarte ciudată de egoism. Ei sunt extrem de convinși de faptul că universul lor este cel mai bun dintre lumile posibile. Barbatului american îi repugnă riscul. Lui îi plac tiparele si lumea lui este simplă, clară si rațională. În ceea ce privește amabilitatea, cea a americanului e una de plastic.

  Bărbatul din Franța fost mult timp considerat Sfântul Graal al iubiților. Lui îi place sa cucerească, să ,,vâneze”, dar in cel mai gallant mod posibil. Cu el o fată nu trebuie să facă niciodată prima mutare. Toate vin de la el. Bărbaților francezi le place naturalețea.Și, ca și cum mai avea sens sa precizez, sunt cei mai romantici bărbați din lume.

  Și am ajuns și la românul nostru. Se spune că el preferă femeia ,,de casă”, care se ocupă de cămin și de familie. Aceasta trebuie să fie caldăși iubitoare și neapărat să nu aibă un serviciu mai bun decât al său, care să nu îl pună într-o lumină de inferioritate. Îi place să se simtă superior și nu acceptă să fie contrazis de către o femeie, indiferent dacă are dreptate sau nu. Cei mai mulți sunt foarte atașați de mamele lor, pe care le lasă să se implice în viața lor personală (s-ar ințelege, deci, cu grecii). Când sunt îndrăgostiți devin foarte posesivi și încearcă să îi controleze viața partenerei. Nu sunt foarte romantici, nici foarte generoși. Le plac femeile blonde și petrecărețe, dar niciodată nu le-ar lua de soție. Brunetele sunt în viziunea lor cele perfecte ca neveste.