2013_despicable_me_2-wide

Animația Despicable me continuă cu Despicable me 2, sub regia lui Pierre Coffin și Chris Renaud. Produs de Illumination Entertainment și Universal Pictures și lansat de Universal Pictures în iulie 2013 în România, filmul nu ne dezamăgește nici de această dată.

Deși Gru (Steve Carell) apare în prima parte ca fiind un infractor rău și malefic, care voia să fure luna, de această dată trece de partea cealaltă a baricadei.

O organizație ultra-secretă dedicată luptei împotriva răului din toată lumea, îl recrutează pe eroul nostru, pentru a coopera cu ei în salvarea lumii. Astfel că ex-ticălosul și noua parteneră, Lucy Wilde, pornesc în căutarea teroristului care vrea să distrugă omenirea cu minioni diabolici. O nouă poveste de dragoste începe la orizont, condimentată cu aventuri de spionaj, ceea ce ne amintește de celebrul cuplu ,,agitat” Domnul și Doamna Smith.

Gru crește singur trei fete: Edith, Margo şi Agnes, pe care le iubește mai presus de orice. Înfăţişarea lui respingătoare, devine simpatică prin toate stângăciile cu care îşi desfăşoară misiunea de tătic. Ele sunt dădăcite și de minionii care-i sunt loiali lui Gru, dar care în realitate sunt departe de a fi nişte bone de încredere. Lucrurile se complică și mai mult, când fiica cea mare a lui se îndrăgostește de băiatul adolescent al maleficului El Macho, Avery, ceea ce îl va pune pe Gru în situații amuzante.

Ce sunt minionii?

Sunt niște vietăți galbene, bune la toate, disperate după banane și care vorbesc într-o limbă încă neomologată. Deși aparent fără minte, ei sunt sufletiști și pot fi uşor momiți cu înghețată.

Muzica, semnată de Heitor Pereira şi Pharrell Williams, face o intrare cât se poate de creativă ticălosului filmului: El Macho (Benjamin Bratt). Răufacător mexican dornic să cucerească lumea cu ai lui minioni mov, virusați, devine un fel de Hulk, cu care Gru luptă, pe viaţă şi pe moarte.

Ca să vă fac curaj să urmăriți cele 98 de minute ce vă vor aduce multe zâmbete și lacrimi (din cauza râsului) atât celor mici, cât și „copiilor” mari care îl vor vedea, v-am făcut o listă de încurajare, cu punctele forte ale animației:

– plină de energie și foarte alertă;

– mai pozitivă și mai emoționantă decât cea anterioară;

– mai multă culoare, o atenție mai mare acordată „minionilor;”

– un personaj nou extraordinar;

– o coloana sonoră foarte bună;

– multe momente amuzante, un amestec decent de umor pentru copii și adulți;

– personajul Agnes (mezina) a rămas la fel de dulce, ceea ce aduce un plus filmului.

Puteți viziona animația în fiecare sâmbătă și duminică, la ora 11:10 în Cinema City Sun Plaza sau îl puteți viziona online subtitrat aici.

 

Redactor: Ana Beatrice Boacăși

Sursă foto: hdwallpapers.in