luni, ianuarie 17, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipDeserturi inspirate din literatură - 24 și 25 octombrie La un Ceai

Deserturi inspirate din literatură – 24 și 25 octombrie La un Ceai

Ca în fiecare weekend, la ceainăria La un Ceai (strada Luigi Cazzavillan nr. 25) vi se pregătește special și delicios. De data aceasta puteți încerca câteva torturi care inspirate din…literatură:

„Portocala Mecanică” – tort răcoritor cu jeleu de portocale
„Alice în Țara Minunilor” – cheesecake cu nutella și bezele
„1984” – tartă cu nectarine caramelizate

Le găsiți pe toate weekend-ul acesta La un Ceai aromat. Mai mult decât atât, duminică (de la 15 la 17) are loc intalnirea din octombrie Schimb de Cărți București. Aduceți o carte pe care ați citit-o și puteți face schimb cu o alta. De asemenea, veți putea participa la o tombolă simpatică în urma căreia veți putea câștiga o traistă plină cu cărți și ceaiuri 🙂

Puteți face rezervări la 0734 195 395 

Eveniment realizat cu sprijinul Bookblog.

Ligia Stroehttp://www.iqool.ro
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil.Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular