Te gândești să îți deschizi propria afacere și nu știi de unde să începi? Akcees și SAP România te invită pe 11 și 12 iulie la o nouă ediție Enterprise You! Aplică acum și participă gratuit la două zile de training în care îți vei descoperi potențialul antreprenorial și vei învăța ce pași trebuie să parcurgi pentru a porni o afacere. Înscrie-te online la http://akcees.com/workshop până sâmbătă, 4 iulie.

Enterprise You este un program de training pan-european, dezvoltat de Akcees în colaborare cu alte 6 organizații din Europa, pentru a îți da ocazia să îți descoperi pasiunile și potențialul antreprenorial, să îți dezvolți competențe și abilități și să afli mai multe despre cum poți porni propria afacere.

Timp de două zile, vei parcurge 11 module prin care vei acumula competențe cheie și abilități practice precum branding personal, leadership, comunicare și creativitate. Toate acestea te vor ajuta atunci când vei genera propria ta idei de afaceri și vei învăța cum să susții un pitch și ce modalități de finanțare poți accesa.

După absolvirea programului, vei face parte din comunitatea internațională Enterprise You, unde vei învăța de la mentori și experți pe domeniile tale de interes și vei putea participa la evenimente utile în dezvoltarea ta.

În cele două zile, vei lucra alături de Irina Scarlat, Co-Fondator Akcees și Marketing Manager How to Web & TechHub Bucharest. Pasionată de comunicare, startup-uri şi tehnologie, Irina este trainer profesionist cu o experienţă de peste 8 ani în domeniu şi a colaborat de-a lungul timpului cu numeroase companii la început de drum. Irina a lucrat timp de 3 ani în consultanţă şi a colaborat cu organizaţii non-profit din ţară şi din străinătate, având astfel ocazia să coordoneze peste 50 de evenimente, programe educaţionale şi campanii de comunicare.

Peste 80 de tineri au participat până acum la cele 4 ediţii Enterprise You organizate în România și cu toții au numai lucruri bune de spus despre program.

„Un eveniment ex-ce-lent! M-a ajutat să înţeleg mai bine ce înseamnă să fii antreprenor, am descoperit foarte multe lucruri despre mine şi am învăţat cum pot să-mi transform pasiunea în carieră şi să pun bazele unei afaceri de succes. Mă bucur că am avut şansa de a participa şi vă mulţumesc”, a declarat unul dintre absolvenţii Enterprise You!

Așadar, dacă ai între 18 și 28 de ani, vrei să înveți lucruri noi și să afli cum poți pune bazele propriei tale afaceri, nu mai sta pe gânduri! Aplică până pe 4 iulie la http://akcees.com/workshop. Pentru că ne susțin prietenii noștri de la SAP Romania, participarea este gratuită. Vei fi anunțat dacă te numeri printre finaliși marți, 7 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here