luni, octombrie 18, 2021
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipDescoperă programul Student UTI

Descoperă programul Student UTI

Inovația și performanța sunt calități pe care fiecare tânăr aflat în căutarea succesului ar trebui să le dețină. Iar pentru că orice început de drum presupune un mic sprijin din exterior, anul acesta programul Student UTI este dispus să ți-l ofere. De ce UTI? Pentru că este în căutare de tineri cu rezultate școlare bune, care se implică în proiecte extracurriculare și activități de voluntariat. Pe scurt, oameni care să își pună în practică abilitățile și inteligența și care să contribuie la dezvoltarea succesului companiei.

În ce constă acest program? E simplu: UTI se angajează ca pe o perioadă de 9 luni (octombrie-iunie), mai exact perioada studiilor universitare să îți ofere o bursă lunară în valoare de 1.050 ron. Ce trebuie să faci tu? În primul rând trebuie să fii student în anii II-V la una din următoarele facultăți: Facultatea de Automatică și Calculatoare; Facultatea de Transporturi; Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației; Facultatea de Energetică și Facultatea de Inginerie a Instalațiilor.

În al doilea rând, întrucât UTI se caracterizează a fi un program riguros cu reguli bine stabilite, studenții dornici să lucreze alături de oameni profesioniști trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

 • Student sau masterand la una dintre facultățile menționate
 • Facultatea în curs este prima formă de învățământ superior
 • Media generală a anilor de studiu este minim 8,50 (inclusiv licența pentru masteranzi), fără credite transferate – condiție care trebuie menținută pe toată perioada bursei
 • Nu este angajat şi se obligă să nu se angajeze pe durata desfăşurării programului de bursă la o altă companie
 • Nu este cuprins în alte programe de burse private
 • Transmite dosarul de înscriere complet până la data de 16 octombrie 2015.

Perioada de selecție a candidaților se prelungește astfel:

 • 07-23.10.2015 – înscrierea candidaților
 • 10-13.11.2015 – analiza dosarelor care întrunesc toate condițiile de eligibilitate
 • 11.2015 – afișarea listei cu candidații selectați pentru interviu
 • 11.-11.12.2015 – intervievarea finaliștilor
 • 12.2015 – desemnarea celor zece bursieri din cadrul programului Student UTI

Dacă am reușit să îți stârnim interesul și consideri că te încadrezi în criteriile enunțate nu ezita să completezi formularul de înscriere! Mai multe detalii despre program, găsiți aici!

Mult succes!

Bianca Talaşmanhttp://iqool.ro
Sunt un om simplu și implicat în tot ceea ce face, motiv pentru care iubesc să fiu înconjurată de oameni activi de la care să pot învăța lucruri constructive. Mă ghidez după principiul -Nu lăsa pe mâine, ce poți face astăzi- întrucât, timpul este limitat și a ajuns să fie insuficient pentru mulți dintre noi.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular