luni, aprilie 15, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipDescoperă cheia comunicării la Oratorica!

Descoperă cheia comunicării la Oratorica!

Într-o perioadă a vieții în care vorbitul în fața profesorilor, în fața unui posibil angajator sau chiar cu colegii de grupă poate fi un aspect esențial, ASCIG-Asociaţia Studenţilor de la Contabilitate şi Informatică de Gestiune, din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, propune un proiect care urmărește dezvoltarea aptitudinilor de public speaking ale studenților-Oratorica.

10991313_904999696206756_7457159294572168747_n

Proiectul, aflat la cea de-a șasea ediție, oferă studenților oportunitatea de a avea acces la informațiile oferite de cei mai cunoscuți traineri în domeniul comunicării, orientându-se atât pe latura practică prin scurte discursuri susținute în fața altor studenți, cât și pe latura conceptuală prin teorii susținute  de către trainerii invitați. Începând cu luna martie, timp de cinci săptămâni, cei 150 de participanți au ocazia să descopere cele mai interesante aspecte referitoare la limbajul non-verbal, inteligența emoțională sau la modul în care influența și persuasiunea pot aduce succesul unei prezentări.

Toți cei care participă au ocazia de a intra în contact cu cei mai bine pregătiți traineri ai momentului din acest domeniu. De la ei pot învăța cum emoțiile pot deveni un aspect bun, cum un discurs de trei minute poate spune mai multe despre tine decât unul de lungă durată sau cum limbajul nonverbal poate influența publicul mai mult decât ceea ce prezinți. În plus, studenții pot observa dezvoltarea lor prin filmările pe care le primesc la sfârșitul proiectului.

Cei care doresc să participe la Oratorica sunt rugaţi să completeze formularul de înscriere!

Emilia Popa
Emilia Popa
Scrisul nu e o pasiune, e modul prin care eu vorbesc cu cei din jur și mă fac înțeleasă. Îmi înșir gândurile, temerile, ambițiile și nu mă opresc până nu simt că am spus tot ce am avut de spus. Mă scuzaţi, am uitat să mă prezint. Eu sunt pur şi simplu Emi, o buzoiancă minionă, voluntar de profesie și naivă din cale-afară
RELATED ARTICLES

Most Popular