Dependenta de pariurile sportive

0
1345

Unul dintre cele mai răspândite fenomene în ultima vreme din România este cel al pariurilor sportive. La fiecare colţ de stradă sunt două, trei agenţii de acest gen. Ne putem întreba care sunt cauzele acestei situaţii şi cum se face că tot mai multă lume frecventează aceste agenţii. O primă explicaţie poate fi nivelul de trai al romanilor. Când salariile oamenilor sunt foarte mici în comparaţie cu cele ale altor state, orice soluţie de îmbogăţire rapidă devine o opţiune. Pe de altă parte, dintotdeauna oamenii au visat să se îmbogăţească rapid şi fără prea mare efort.

Alţi oameni sunt pur şi simplu dependenţi de jocurile de noroc. Pentru această categorie nu contează starea financiară de moment sau nivelul de trai. Este plăcerea de a juca tot timpul. Unii ajung să reuşească să câştige o anumită sumă de bani, însă aceştia sfârşesc prin a fi pierduţi în acelaşi loc şi anume în agenţiile de pariuri. Pentru alţii, dependenţa de jocurile de noroc îi ruinează, provocând drame.

Pariurile sportive sunt puţin diferite. Aceste pariuri presupun un anumit grad de cunoştinţe în ceea ce priveşte sporturile pe care se pariază. În mod evident aceste cunoştinţe nu îţi garantează câştigul. Se tot vehiculează metode de câştig garantat, apar site-uri specializate în ponturi, însă niciunul nu garanteazǎ că îţi vei înmulţi banii. Poate sunt câteva exemple de oameni care au reuşit la un moment dat să dea lovitura şi să câştige sume importante. De cele mai multe ori, banii câştigaţi au fost pierduţi tot în pariuri.

Tineri sau persoane în vârstă, bărbaţi, dar şi femei, toţi sunt atraşi de mirajul câştigurilor rapide. Agenţiile de pariuri se transformă în veritabile comunităţi. Oamenii ajung să se cunoască între ei, să îşi schimbe impresii şi sfaturi despre cum ar trebui să parieze. După ce se trage linie, nimeni nu câştigǎ în mod real din pariuri. Micile reuşite sunt doar iluzii. Dovada afirmaţiei mele este că agenţiile de pariuri sportive nu dau faliment, ci, dimpotrivă, se înmulţesc într-un ritm tot mai alert.

Sursa foto: smart-bets.ro/strategii-pariuri/ce-sunt-pariurile-sportive-8/