marți, mai 17, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăDelia, un show live de excepție în Hard Rock Cafe, 6 iunie

Delia, un show live de excepție în Hard Rock Cafe, 6 iunie

Joi, pe 6 iunie, sunteți așteptați la un nou concert cu DELIA în cadrul unui show LIVE de excepție, la Hard Rock Cafe din București, începând cu ora 21:30. Pentru un show total, nu vom avea mese în fața scenei pe ringul de dans !

Dacă ai călătorit „Pe aripi de vânt” și ai fredonat „Da, mamă” sau „1234 Unde Dragoste Nu E” și ai aflat „Cine m-a făcut om mare”, te invităm pe 22 iunie la Hard Rock Cafe! DELIA te așteaptă la un show ca pe Broadway, cu cele mai tari hituri proprii, dar și cu melodii din repertoriul internațional! DELIA va fi însoțită de trupa sa de acompaniament și va pune în scenă un spectacol vibrant, în care pofta de dans va fi cu siguranță molipsitoare.

DELIA a pătruns pe scena muzicală din România la sfârșitul anilor `90, ca parte a duetului de mare succes N & D și de peste 15 ani se menține în atenția publicului, printr-o carieră solo remarcabilă.

Cameleonica solistă reușește să se reinventeze în mod constant și să încânte publicul prin apariții spectaculoase, prezență scenică debordantă și piese pe măsură. Dacă super hitul „Pe aripi de vânt” i-a adus artistei zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, piese precum „Da, mamă,”, „1234” sau „Ce are ea” au adus-o, din nou, în fruntea topurilor de specialitate și în rândul celor mai difuzați artiști pe stațiile radio & tv cu profil muzical.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele au următoarele prețuri:
– Cu loc la masă în sală: 149 lei (număr limitat de bilete)
– Fără loc, în fața scenei pe ringul de dans: 79 lei
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care își reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai plăcută experiență live.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular