DELIA în concert pe 6 septembrie la Hard Rock Cafe

0
35
DELIA

Miercuri, pe 6 septembrie, te așteptăm la un nou concert cu DELIA în cadrul unui show LIVE de excepție, la Hard Rock Cafe din București, începând cu ora 21:30. Pentru un show total, nu vom avea mese în fața scenei pe ringul de dans !

Daca ai calatorit „Pe aripi de vânt” si ai fredonat „Da, mamă” sau „1234 Unde Dragoste Nu E” si ai aflat „Cine m-a facut om mare”, te invitam pe 6 septembrie la Hard Rock Cafe! DELIA te asteapta la un show ca pe Broadway, cu cele mai tari hituri proprii, dar si cu melodii din repertoriul international! DELIA va fi însotita de trupa sa de acompaniament și va pune în scena un spectacol vibrant, în care pofta de dans va fi cu siguranța molipsitoare.

DELIA a pătruns pe scena muzicală din România la sfârsitul anilor `90, ca parte a duetului de mare succes N & D si de peste 15 ani se menține în atenția publicului, printr-o carieră solo remarcabila.

Cameleonica solistă reușește să se reinventeze în mod constant și să încânte publicul prin apariții spectaculoase, prezența scenică debordantă și piese pe masură. Daca super hitul „Pe aripi de vânt” i-a adus artistei zeci de milioane de vizualizări pe You Tube, piese precum „Da, mama,”, „1234” sau „Ce are ea” au adus-o, din nou, în fruntea topurilor de specialitate și în rândul celor mai difuzati artisti pe statiile radio & tv cu profil muzical.

Invitat special în deschiderea acestui show este SAVE – un artist/autor cu un aer fresh, un tanar foarte creativ a carui voce iti ramane in cap, aduce un suflu original si diferit de ceea ce ati auzit pana acum.

Stare, Atitudine, Voce, Emoție ( SAVE )

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Biletele au urmatoarele preturi:

– Cu loc la masa in sala: 110 lei (numar limitat de bilete)
– Fara loc, in fata scenei pe ringul de dans: 69 lei

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îsi reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai placută experiență live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla în parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.