Decide pentru TINEri !

0
85

Forumul Tinerilor din România lansează „Decide pentru TINEri !”, o campanie civică de informare, conștientizare și stimulare a prezenței tinerilor la vot. În cadrul campaniei ne propunem să prezentăm tinerilor, indiferent de intenția de vot a acestora sau posibila orientare politică, importanța exercitării acestui drept, precum și stimularea participării la acest proces democratic.

Evenimentul de lansare a platformei www.DecidePentruTINEri.ro se întâmplă joi, 8 decembrie 2016, la YouthHUB  ( str. Ion Neculce, nr. 74, corp B, et 3).

„Credem că prin asumarea de către fiecare tânăr a unui rol activ în viața democratică, prin exprimarea opiniilor și participarea la vot, putem stabili ca priorități „zero” pe agenda politică subiectele care îi preocupă pe tineri” – Radu PETRARIU, Președintele Forumului Tinerilor din România.

Nu fi indiferent! Decide pentru TINEri!

Forumul Tinerilor din România este federația neguvernamentală, apartidică, non-profit, ce reprezintă peste 165 de organizații de tineret din România. Viziunea noastra este o lume în care tinerii își pot atinge întregul potențial, iar prin organizațiile neguvernamentale încurajăm, susținem, implicăm și reprezentăm tinerii din România.

Contact:

Ionuț Mirea

Director executiv

E-mail: ionut.mirea@forumul-tinerilor.ro

Telefon: 0741.123.967

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.