sâmbătă, mai 25, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăDe ziua Pământului să vorbim „Despre Pămânțel”

De ziua Pământului să vorbim „Despre Pămânțel”

De Ziua Pământului, pe 22 aprilie 2018, Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și Terra Magazin vă invită să participați la atelierul „Despre Pămânțel”, susținut de Cristina Posner – specialist al muzeului.

„Pămânțel” este un personaj fictiv care își propune să  îi ajute pe copii să învețe noțiuni despre structura internă a Pământului, cum ar fi: nucleul, mantaua, crusta și discontinuitățile dintre acestea, prin utilizarea unor machete din plastilină modelate chiar de ei.

Participanții ghidați de Pămânțel vor deveni astfel „mânuțele lui” și vor investiga interiorul și exteriorul scoarței terestre.

Dacă vrei să-ți construiești propriul Pămânțel… ești curios să afli despre cât de deosebită e planeta ta… sau dorești să faci o călătorie spre interiorul fierbinte al Pământului…  te așteptăm duminică, 22 aprilie de la ora 13.00 în Sala Atelier de la etajul Muzeului!

Înscrierile se pot face pe e-mail info@antipa.ro, în limita a 20 de locuri. Atelierele se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani, iar participarea este gratuită.

RELATED ARTICLES

Most Popular