De Ziua Mondială a Cărții, Booktopia.ro și Librăriile Humanitas vă invită la Maratonul de Citit!

  0
  587
  Cititori de cursă lungă, reîncepe ,,Maratonul de citit”! Librăriile Humanitas și Booktopia.ro invită pe 23 aprilie, de Ziua Mondială a Cărţii, să batem recordul de 44 de ore de lectură neîntreruptă!
   
  Tu citeşti – şi noi donăm! Pentru fiecare participant la maraton, dăruim o carte cuiva care are nevoie de ea. Anul acesta, ,,Maratonul de citit” susține ,,Podul de cărți”, un proiect ce-și propune să strângă 500 000 de cărți în limba română pentru bibliotecile din Basarabia. Dacă te înscrii la maraton, trimiți și tu o carte peste Prut! Tot ce trebuie să faci este să vii joi, 23 aprilie de la ora 12.00 în cea mai apropiată librărie Humanitas, și să citeşti un fragment dintr-o carte pe care o consideri importantă – şi ţii morţiş s-o împarţi cu ceilalţi.
  Programul librăriilor se adapteaza nevoilor cititorilor. Înscrie-te la ,,Maratonul de citit” pe www.booktopia.ro și cheamă-ți prietenii să sărbătorim Ziua Mondială a Cărții până la miezul nopții! Surprizele pentru maratoniști se țin lanț – de la reduceri de 20% pentru toate cărțile din librăriile Humanitas și premii pentru cunoscătorii jocurilor ,,În fața blocului”, până la întâlniri cu scriitori de seamă în fiecare librărie Humanitas. Și pentru ca orele de lectură să fie neîntrerupte, Red Bull ne energizează!
   
  Cărtile vor fi donate de Booktopia.ro și Librăriile Humanitas, Editura Humanitas, Humanitas Fiction, Polirom, Nemira, Litera, Rao, Herald, Trei, Curtea Veche Publishing și Vremea.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.