Copiii săraci din comuna „bogată” sunt şi în acest an în atenţia Asociaţiei Edulier.  Prin campania #sădăruimcopilaria, desfășurată în perioada 15 martie – 15 aprilie 2015, voluntarii Edulier îşi propun să aducă Sărbătoarea de  Paşte în casele celor 150 de micuţi din familiile cu posibilităţi materiale reduse care locuiesc în condiţii precare în câteva dintre satele din Corbeanca.

Deşi copiii se bucură mai mult decât noi, adulții, de zilele de sărbătoare, pentru cei 150 de copii din Corbeanca Paştele nu înseamnă daruri de la Iepuraş, cozonaci sau ouă roşii. Sărbătoare, pentru ei, este atunci când primesc o hăinuță, chiar dacă nu este nouă, sau când au pe masă o mâncare caldă, pe lângă colțul tare de pâine cu care sunt obișnuiți zi de zi.

Prin campania #sădăruimcopilăria, bazată 100% pe voluntariat, Asociaţia Edulier îi îndeamnă pe toți cei care vor să facă o faptă bună să aducă sărbătoarea în casele acestor copii, ajutându-i cu mâncare, dulciuri, fructe, hainuțe, încălțăminte, detergenți jucării.

Cu numai 50 de lei putem dărui copilăria şi bucuria sărbătorii de Paşte pentru un copilaş. Sumele sau obiectele donate vor umple punguțele cu daruri, care vor ajunge la cei mici împreună cu Iepuraşul de Paşte.

Cei care vor să se alăture campaniei, pot contacta echipa Edulier în perioada 15 martie – 15 aprilie 2015, la telefon: 0758 933 341 sau la email: edulier.corbeanca@gmail.com.

Campania #sădăruimcopilaria este susţinută de jurnalistele Eli Roman, Realitatea TV şi Monica Rădulescu, Digi 24, care sprijină toate inţiativele Asociaţiei Edulier.

Mai multe detalii despre campanie găsiti pe  www.edulier.ro sau pe pagina de Facebook Edulier, în secțiunea Events.

 

Despre Edulier

EDULIER a început în anul 2010, ca un program extraşcolar pentru copiii săraci şi cei bogaţi din Corbeanca, desfăşurat în timpul vacanţei de vară. Proiectul şi-a propus, încă de la început, crearea unei punţi între cele două categorii sociale ale comunei, educarea părinţilor spre toleranţa şi implicare, cât şi realizarea unui grup de iniţiativă cu cei ce pot ajuta la schimbare. Intre timp EDULIER s-a transformat într-o asociaţie care are ca scop implementarea, cu ajutorul voluntarilor, a unei serii de programe şi proiecte desfăşurate cu acelaşi scop, acela de a ajuta la dezvoltarea şi educarea comunităţii din Corbeanca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here