De Halloween, Armada împreună cu Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi îndeamnă pe tineri să nu le fie frică să meargă la muzeu!

0
93

Un simplu selfie cu Girafantoma le va asigura intrare gratuită la „Antipa”!

Din păcate, în ziua de azi mulți tineri au o reținere în a merge la muzeu. Mersul la film sau o ieșire la bere sună uneori mai bine.

Ne-am dorit să atragem atenția asupra acestui lucru. În fiecare săptămână, la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, se organizează expoziții interesante și evenimente din care cu toții avem ceva de învățat.

Pentru a vorbi pe înțelesul lor și pentru a facilita accesul la un astfel de eveniment, ne-am gândit să le facem cunoștință cu Girafantoma. Este Girafa „Antipa” care s-a gândit să se costumeze în fantomă de Halloween. Mai mult decât atât, este dornică să facă selfie-uri cu oricine își dorește asta și îi recompensează cu intrare gratuită la muzeu pe toți cei care postează selfie-ul împreună cu #girafantoma pe paginile lor.

„E o invitație spre mai bine, practic. Fiecare tânăr care ajunge în muzeu va fi mai bogat și odată cu el, vom fi și noi. E genul de câștig care nu se simte în portofel, ci în ceea ce ne definește pe noi ca oameni, iar asta e mai presus decât orice aspect material.” Aura Sorescu-Alboiu, Creative Director Armada.

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” își dorește să contribuie la educarea și culturalizarea publicului. O face de ani de zile, este o luptă care nu se termină niciodată. Fiecare expoziție, fiecare eveniment are în spate efortul susținut pe care echipa „Antipa” îl depune constant fără să obosească.

„Mesajulpe care încercăm să îl transmitem tuturor este că în știință lucrurile nu trebuie să fie neapărat mereu foarte sobre; adesea este important să descoperim latura amuzantă a muncii de cercetător.” Luis Ovidiu Popa, Director General Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

Colaborarea din Armada și Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” aduce împreună oamenii cu dorința de a lupta pentru același lucru. Sunt cei care nu se lasă ușor și care nu vor să renunțe la ideea că lumea poate fi mai bună.

Nu uitați să nu vă fie frică de muzeu! Intrați! E de bine!

Echipa „Antipa”:

Luis Ovidiu Popa – Director General

Biroul Relații Publice, Marketing Cultural, Programe Educative:

Ligia Ben
Ancuța Bontaș
Alexandru Bușă
Lucian Chipuc

Mirela Dragoș
Cristina Posner
Florentina Purdescu

Echipa Armada:

Aura Sorescu – Alboiu – Creative Director

Laurentiu Dumbrava – Head of Art

Octavia Briciag – Junior Art

Bogdan Obreja – Junior Copywriter

Felicia Bolboceanu –  Account Manager

Tiberiu Tuluca – General Manager

Proiect realizat cu sprijinul Sagafilm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.