Echipa IQool și Rotary Club București Cișmigiu te invită să aducem împreună, în prag de sărbătoare, un zâmbet pe chipul unor copii abandonați. Ne-am propus ca anul acesta, de Crăciun, să îi facem fericiți pe micuții de la Casa de copii „Înger alb”.

Alătură-te și tu cauzei noastre și donează! Te așteptăm în cele două centre de colectare pentru a dona jucării, îmbrăcăminte/încălțăminte, cărți sau alimente neperisabile. Ne găsești foarte ușor în centrul din Calea Plevnei, nr. 76, etaj 2, sector 1, sau la centrul de pe Bulevardul Magheru, nr. 28-30, etaj 6, camera 610, sector 1. Dacă nu poți ajunge în unul dintre aceste puncte, ne poți suna, iar noi vom veni la tine.

Nu e nimic mai simplu în perioada aceasta magică a anului decât să îi faci pe cei din jurul tău fericiți. Sărbătoarea Crăciunului nu constă doar în a primi, ci mai ales în a dărui. Și tu poți face pe cineva să zâmbească!

 

Despre Casa de copii „Înger alb”

Casa de copii „Înger Alb” este înfiinţată de asociaţia cu aceeaşi denumire, asociaţie non-guvernamentală, nonprofit, independentă, având ca beneficiari categoria socială cea mai sensibilă şi cea mai vulnerabilă, în acelaşi timp, copiii abandonaţi sau proveniţi din familii care nu pot să răspundă corespunzător nevoilor de ocrotire, creştere şi educaţie a acestora.

Pentru mai multe detalii ne poți contacta la adresa de e-mail office@iqool.ro sau poți lua legătura cu noi la telefon:

Irina Ungureanu – 0720 906 933

Marina Perța – 0748 226 194

Alexandra Duică – 0724 160 080