„De ce tocmai tu?” – 16 Octombrie, ora 20:00 @ Bucur Pub

Multi dintre voi vă veți regăsi în tematica acestui spectacol. Pentru că am trăit cu toții fiorii dragostei și ne-am intrebat, cel puțin o dată în viață, „De ce tocmai tu?”.
Unul dintre răspunsuri ar fi: „Pentru că sunt mișto!”
Ea, 26 de ani, poetă. El, 28 de ani, pictor. Ei ii plac florile artificiale și minciunile.
Lui îi plac adevărurile simple. Afemeiat, ciudat, obraznic.
Nu se potrivesc. Nu se inghit. Musai să se evite. Când se văd, își mușcă buzele ca să strivească o înjuratură. Sau …ca să nu se sărute? Ea l-ar strânge de gât. Pentru că s-a îndrăgostit. El ar strânge-o de gat. Pentru că s-a îndrăgostit. N-au timp pentru jocuri. Ceva îi oprește. Sau … cineva?
„DE CE TOCMAI TU?”, regia Natalie Ester. Cu Ioana Zărnescu, Dan Mecu.
„Eu nu scriu decât dacă plânsul e înecat de râs.” (Natalie Ester)
Accesul în club se realizează între orele 18:30 și 19:45. Preț bilet: 25 lei. Rezervări 0723 196 376.

„Iubirea e un lucru foarte mare” – 13 Octombrie 2016, ora 20:00 @ Bucur Pub

13-oct

Regia Marius Gîlea; cu Adina Stoica, Daniel Hara și Povestitorul.
Doi tineri nerăbdători: El – tipul practic, atent la detalii, mai ales la cele inutile, care costă, romantic şi nu prea, băiat de casă şi nu prea; Ea – entuziastă până în vârful degetelor, ascultătoare, gospodină şi nu prea, iertătoare şi nu prea.
Se întâlnesc în gara de la Medgidia şi, cu viteza luminii, îşi pun la cale viitorul. Dacă nu crezi căiubirea e un lucru foarte mare, atunci te aşteptăm la 1h şi 15 min de umor de bună calitate, marca Ion Băieşu.
O comedie plină de situații folclorice, alături de trei tineri actori talentaţi, te aşteaptă cu drag la un spectacol care te va face să uiţi de problemele cotidiene.
„Ajunși bine, sănătoși, Tanța și Costel!” și Maestrul.
Preț bilet: 25 lei. Accesul se poate face începând cu ora 18.30, iar rezervările se revendică până la 19.45. Pentru detalii: 0723.196.376

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here