Iubim câinii, iar dacă am putea trăi înconjurați permanent de ei, ar fi o adevărată plăcere. Mai e nevoie să le enumăr calitățile? Cred că toți iubitorii ar putea vorbi ore în șir despre frumusețea prieteniei care se poate forma între ei și cunoaștem destul de multe cazuri în care aceasta a fost demonstrată. Pentru cei care mai au încă unele dubii, am pregătit o listă care să vă elimine orice formă de îndoială. Mai jos, veți găsi 10 motive pentru care merită să ai un câine.

1. Să fii singur uneori nu e tocmai plăcut. Ai nevoie de cineva care să-ți fie alături oricând, fără prea multe cuvinte.

tumblr_n91vhlUPq31radvqbo1_250

2. Vei avea aproape un prieten, care este mereu pregătit pentru un selfie. Nu se va plânge că poza nu este bună, în ceață sau din cine știe ce motive. Va fi fericit doar că i-ai acordat atenție. Astfel, îți vei ține la curent prietenii cu activitățile tale și, cu siguranță, vei strânge și multe like-uri.

tumblr_n96hi5tDfE1te7seeo1_400

3. Nu trebuie să îți faci griji pentru siguranța ta sau a lucrurilor tale. El va fi mereu acolo să te protejeze.

tumblr_n98zsjQlDu1qdlh1io1_400

4. Când ai chef să dansezi și nu ai cu cine, învață-l doar câteva mișcări și nici nu îți vei da seama când o să ai concurență.

18

35

5. Vrei să faci curățenie simplu și rapid, fără să fie nevoie să aspiri toată casa părul de câine? Atunci află că să aplici curățenia direct pe el îi va face o deosebită plăcere.

39

6. Dacă ai o problemă și vrei să știi cine e vinovatul, e de ajuns să-i spui și îți va sări imediat în ajutor.

7

7. Ești obosit și nu mai ai chef de nimic. Cum ar fi să ajungi acasă, iar cineva să facă toată treaba murdară în locul tău?

dog-graphics-dog-funny-223565

44

8. Te vei topi la drăgălășenia lui când vei vedea că până și o treaptă e o adevărată provocare pentru el.

tumblr_n955mcUxuR1qargfho1_500

9. Nu trebuie să îți faci griji că îți va lăsa urme de lăbuțe peste tot prin casă. E de ajuns să-i pui șoșonii și problema e ca și rezolvată.

13

10. Oricând ai nevoie de el și îl vei chema, va ajunge la tine într-o clipă.

27