De câte ore de somn are nevoie fiecare zodie

0
816
de câte ore de somn

E vară, temperaturile cresc considerabil, iar noi încercăm să ne ascundem de caniculă, refugiindu-ne în fața unui aparat de aer condiționat. Spre seară, când se mai răcorește puțin, ieșim prin oraș și ne distrăm până dimineață. Sau plecăm spre mare. Cert este că programul de vară ne face să neglijăm orele de somn. Și nu este deloc în regulă. Unele persoane au o rezistență mai mare la capitolul oboseală și nevoie de a dormi, altele cad din picioare la ora 12 noaptea. Tu poți să petreci toată noaptea, fără pauză și somn? Hai să vedem de câte ore de somn ai nevoie, în funcție de zodie.

Berbec – 6 ore

Persoanele născute sub semnul Berbecului sunt incredibil de active și energice. Nu le place să piardă timpul cu somnul, pentru că întotdeauna există activități mult mai interesante în viața lor decât dormitul. Cu toate astea, Berbecii respectă sfaturile medicilor și se odihnesc între 6 și 8 ore pe noapte. Când se trezesc de dimineață, nativii debordează de energie, își pregătesc o cană cu cafea și sunt gata să accepte toate provocările zilei.

Taur – 25/24

Taurii sunt cele mai leneșe persoane ale întregului zodiac. Paradoxal și foarte muncitoare. Deci, puteți să ghiciți cu ușurință de câte ore de somn au nevoie acești nativi. Pentru a se reface și a prinde din nou energie, ar fi bine să doarmă 25-26 ore. Un weekend perfect pentru ei ar arăta în felul următor: în pat sau pe o canapea, cu ochii închiși, cu o pernă sub cap, ascultând muzică liniștitoare. Să nu fie nimeni prin preajmă, să nu le strice careva zenul – dacă este posibil.

Gemeni – de la una, până la 12 ore

În ceea ce privește orele de somn și nu numai, Gemenii trec de la o extremă la alta. Pot rezista fără nicio problemă o întreagă zi fără să doarmă, dar când se simt obosiți, se trântesc în pat și nu reușești să-i trezești decât după 12 ore. De câte ore de somn au nevoie nativii zodiei Gemeni depinde de situație. În principal, însă, gemenii preferă să ia parte la tot soiul de activități și petreceri, căci nu vor să piardă ultimele bârfe… și uită să mai doarmă.

Rac – 6 ore

Persoanele născute în zodia Rac au nevoie de 5-6 ore de somn pe noapte. Și pentru că ei știu cum să se răsfețe cel mai bine, Racii nu se ridică din pat imediat cum se trezesc. Ei lenevesc vreo 3 ore, citind sau uitându-se la un film interesant alături de iubit/iubită (dacă există).

Leu – 8 ore

La fel ca Berbecul, nativul Leu ține cont de recomandările medicului și doarme 8 ore. Dacă petrece, dansează și socializează toată noaptea, are nevoie de un mic repaus, timp în care își încarcă bateriile pentru o nouă ieșeală. De obicei, Leii au un somn adânc și liniștitor. De invidiat, știu.

Fecioară – cel puțin 8 ore

Dacă nici nativii născuți sub semnul Fecioarei nu se îngrijesc de starea lor de sănătate, atunci nu știu cine altcineva. De câte ore de somn au nevoie Fecioarele? Ei bine, această zodie nu se simte (și nu pare) niciodată odihnită. Se pare că cele 8 ore dormite în timpul nopții și somnul scurt de după-amiază nu sunt de ajuns.

de câte ore de somn

Balanță – 7 ore

Balanțele își doresc în permanență echilibru și ordine în viața lor. Chiar dacă au nevoie de 7 ore de somn pentru a fi în formă, nativii Balanță pot rezista o zi întreagă și cu 2 ore dormite. Fiți siguri, însă, că vor recupera nopțile albe. Ca să se creeze un echilibru, în weekend vor dormi chiar și 12 ore.

Scorpion – 30 de minute

De câte ore de somn ați crede că are nevoie un Scorpion pentru a se simți confortabil? Probabil răspunsul va uimi celelalte 11 zodii, însă nativii Scorpioni știu bine că un pui de somn de jumătate de oră le este mai mult decât suficient. Ei urăsc să-și piardă timpul valoros dormind și preferă să se energizeze cu ajutorul petrecerilor și a plimbărilor.

Săgetător – prea puțin ca să conteze

Persoanele născute sub acest semn zodiacal se implică în proiecte și au o viață socială activă. Când să mai aibă timp de dormit? Săgetătorii sunt de părere că orice moment trebuie trăit la maximum. Au timp ei să doarmă la bătrânețe. Până atunci, cănile cu cafea și dozele de energizant sunt aliații de încredere, care îi țin treji de-a lungul zilelor obositoare.

Capricorn – 5 ore

Indiferent de câte ore de somn ar avea nevoie un Capricorn, dacă nu doarme cum trebuie, totul este degeaba. Nativii se simt fresh după doar 5 ore de somn… 5 ore de somn bun, timp în care să nu fie perturbați de niciun fel de zgomot. În sens contrar, nu vor adormi și vor fi irascibili toată dimineața.

Vărsător – de la 7, la 14 ore

Vărsătorii se culcă devreme și se scoală și mai devreme. Ca să aibă timp de multitudinea de activități în care sunt antrenați zilnic. În timpul săptămânii ei sunt mulțumiți să doarmă 7 ore, dar în weekend nici nu vor să vadă soarele – au un somn profund de 14 ore. Bravo vouă, ce să mai zic!

Pești – 4 ore

De câte ore de somn au nevoie sensibilii și visătorii zodiacului? Surprinzător sau nu, Peștii se simt pregătiți pentru o nouă zi după doar 4 ore de somn. Totuși, programul de dormit depinde de starea în care se află nativii zodiei Pești. Dacă se află la o petrecere sau se distrează alături de cei mai buni prieteni, nu vor obosi prea curând. Mai mult decât atât, vor deborda de energie toată noaptea. Dacă sunt triști sau nervoși, vor fi în lumea viselor chiar și 15 ore.

surse info: divahair.ro, elitedaily.com; surse foto: a1.ro, opiniatimisoarei.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.