De acum, rezervările Uber pot fi făcute și de pe Google Maps

0
105
De acum, rezervările Uber pot fi făcute și de pe Google Maps

De acum, rezervările Uber pot fi făcute și de pe Google Maps

De-a lungul timpului, s-au inventat diferite modalități prin care reușim să circulăm rapid, deși nu avem mașină personală. Taxiurile sunt pe primul loc în momentele în care suntem în întârziere, dar rezervările Uber au început să le prindă repede din urmă.

Cum ajungem, însă, cât mai repede la automobile? De când cu tehnologia asta, putem face totul online, însă nu de puține ori ne încurcăm în aplicații. Fie că încercăm să dăm comandă, să activăm locația pe Maps, sau să aflăm calea cea mai scurtă până la destinație… tot ne trezim că nu rezolvăm nimic. Și nici nu mai ajungem acolo unde trebuie.

De acum, rezervările Uber pot fi făcute și de pe Google Maps
Ultima noutate în materie de tehnologie vine de la Google

Ei bine, cei de la Google s-au gândit să ne ușureze munca. Ei au introdus posibilitatea de a face o rezervare Uber direct de pe Google Maps. Dacă pe 12 ianuarie a venit anunțul, ultima actualizare a aplicației a devenit deja disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS.

Lucrurile s-au simplificat. De acum, este suficient să tastăm opțiunile de deplasare dorite și ne va apărea o listă cu posibilitățile de transport și de rezervare Uber. Practic, vei ști exact unde se află cei mai apropiați șoferi și care dintre ei sunt disponibili pentru tine. Grozav, nu?

Ce ne mai pregătește Google?

Pentru viitor, Google testează un nou set de opțiuni. Acestea îți vor permite nu doar să rezervi, ci să și plătești pentru o cursă Uber. Cu alte cuvinte, nici nu va mai fi nevoie să ai aplicația Uber instalată. Va fi suficient să te loghezi cu contul din Google pentru a rezolva aspectele care țin de o călătorie.

Așadar, totul urmează să devină din ce în ce mai simplu.

La ce ne mai putem aștepta în materie de tehnologie? Este posibil ca, peste câțiva ani, să ne amuzăm pe seama vechilor aplicații? Sau să ne întrebăm „Oare chiar am jucat Candy Crush?”?

Se dorește cât mai mult simplificarea lucrurilor, însă cine știe unde vor duce toate acestea?

Sursă info: digitaltrends.com

Surse foto: macdigger.ru, googleimages.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.