miercuri, aprilie 17, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipDe 2 ori YARD SALE® de Noiembrie

De 2 ori YARD SALE® de Noiembrie

Fiecare zi e diferită, așa că e rost de scotoceală!

Yard Sale crește precum Făt Frumos! Datorită vouă și dedicării noastre, a tuturor, față de ideea de reciclare prin reutilizare, luna noiembrie a fost primită cu un alai de cereri de înscriere și dorințe de scotoceală.

Ne-am gândit și am găsit soluția! 2 (două) ediții de Yard Sale noiembrie: 15 – 16 noiembrie & 22 – 23 noiembrie.

Expozanți diferiți în fiecare zi, dublă vânătoare de chilipiruri, dublă scotoceală, donații de rechizite în schimbul cărților, spațiu pentru donații de haine și încălțări de care nu mai aveți trebuință.

Yard Sale vă așteaptă pe 15-16 noiembrie & 22-23 noiembrie de la 10.30 la 18.00 în etajul și demisolul Dianei 4 (strada Dianei nr. 4, zona Rosetti).

Avem grijă ca donațiile voastre să ajungă la Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București care le repartizează cazurilor sociale și Magazinului Comunitar, de unde șomerii și oamenii fără adăpost își pot lua haine fără bani.

Intrare pentru vizitatori –gratuit!

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea noțiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” și în România, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Sandra Sc
Sandra Sc
Studentă la FJSC și ardeleancă get-beget, din inima Transilvaniei. Trăiesc cu speranța că va veni un vreme în care o zi va avea măcar 30 de ore ca să pot face tot ce-mi doresc să fac. Sunt interesată de ceea ce se întâmplă în jurul meu și am o părere despre orice. Îmi plac oamenii activi, care mereu vor mai mult de la ei.
RELATED ARTICLES

Most Popular