Comedii ce au făcut înconjurul lumii stârnesc râsetele cu lacrimi şi la Teatrul Elisabeta

0
338

“Încurcătură la nivel înalt” va deschide seria spectacolelor eveniment miercuri, 29 noiembrie, ora 19:00. Din distribuţie fac parte: Aurelian Temişan, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir, Gabi Costin, Adi Gheo, Daniel Nuţă, Oana Dragne, Valeria Stoian.

Sinopsis:

Încă de la început, spectatorii sunt introduşi în intimitatea unei camere de hotel în care tânărul ministru conservator Richard Willey şi-a dat întâlnire cu focoasa secretară a opoziţiei, Jane Worthington.

Atmosfera romantică se disipează însă rapid, odată cu apariţia unui cadavru care atârnă la fereastră.

Willey începe să improvizeze o reţea din ce în ce mai încâlcită de minciuni ilare cu scopul de a-şi proteja reputaţia politică şi secretul adulterului.

Iar când în hăţişul de intrigi şi minciuni îl amestecă şi pe stângaciul sau secretar personal, lucrurile încep să scape din ce în ce mai mult de sub control. Finalul este unul exploziv în care ropotele de aplauze ale spectatorilor sunt acoperite doar de hohotele lor puternice de râs.

Pentru informaţii suplimentare: https://goo.gl/yEEZfY  I 0727.703.703.

Pentru bilete online: https://goo.gl/sp2Ka8

 „Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!” continuă petrecerea joi, 30 noiembrie, ora 19:00. Distribuţia spectacolului este formată din Aurelian Temiţan, Lucian Ghimişi, Tania Popa, Monica Davidescu, Anca Dinicu, Ioan Paraschiv.

 Sinopsis:

Crezând că soţia lui, Jacqueline, va fi plecată pe perioada weekendului, Robert, unul dintre protagoniştii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. Angajează o bucătăreasă iscusită să le prepare bucate alese şi drept alibiul perfect, îl invită şi pe amicul său Bernard. Marea sa dezamăgire vine în momentul în care află că soţia lui, se hotărăşte să rămână acasă. Se dovedeşte că şi ea la rândul ei trăieşte o intensă poveste de amor cu nimeni altul decât ”alibiul”, adică Bernard. Cu toate răsturnările de situaţie şi quiproquo-urile, piesa ajunge să aibă mai multe întorsături decât un tirbuşon. Evident că în acest ritm ameţitor, se alege praful de planul iniţial al lui Robert. Care este soluţia ieşirii din această situaţie imposibilă, va trebui să aflăm cu toţii la faţa locului.

Pe lângă râsetele cu lacrimi şi momentele de neuitat, spectatorii pot câştiga şi super abonamente la F3Gym.

Pentru informaţii suplimentare, https://goo.gl/UKGVVG I 0727.703.703

Pentru bilete online,  https://goo.gl/7fFqo7.

„Boeing Boieng” va stârni râsetele copioase românilor vineri, 1 decembrie, ora 19:00. „Boeing Boeing” este comedia ce deţine un record Guinnes Book pentru cea mai jucată piesă franţuzească la nivel mondial fiind pusă în scenă de cele mai mari teatre de pe mapamond. În România, comedia a intrat în cea de-a şasea stagiune înregistrând un număr de peste 45.000 de spectatori. Din distribuţie fac parte: Bogdan Stanoevici, Lucian Ghimişi, Maria Buză, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Tania Popa.

Sinopsis:

Arhitectul Bernard, personajul principal al piesei este un burlac convins şi un playboy veritabil care îşi trăieşte viaţa în compania a trei stewardese superbe, dar care nu au habar una de cealaltă. Acest lucru este posibil datorită unui mecanism impecabil planificat în baza analizei amănunţite a orarelor de zbor şi a iscusinţei menajerei sale Berta. Numai că un nou model de avion Boeing introdus pe piaţă dă peste cap toate orarele de zbor şi aduce împreună în acelaşi oraş, iar apoi în aceeaşi casă cele 3 logodnice stewardese.

Bernard încearcă să redreseze situaţia implicându-l pe bunul său prieten de la ţară, Robert. Timidul Robert uită însă ce minciuni trebuie să spună şi cui, şi astfel se iscă o înlănţuire de situaţii comice care te fac să râzi cu lacrimi şi fără să te mai poţi opri până la finalul piesei.

Pe lângă râsetele cu lacrimi şi momentele de neuitat, spectatorii pot câştiga şi super abonamente la F3Gym.

Pentru informaţii suplimentare: https://goo.gl/BrhhPJ I 0727.703.703

Pentru bilete online, https://goo.gl/Jb6SFd.

„Milionul, nepoatele şi milionara”, în premieră pe scena Teatrului Elisabeta, închide seria spectacolelor eveniment duminică, 3 decembrie, ora 18:00. Din distribuţie fac parte: Cosmin Seleşi,  Adela Mărculescu, Ştefan Velniciuc, Lucian Ghimişi, Raluca Ghervan, Valeria Stoian, Adi Gheo, Alexandru Prica, Vlad Linţă, Timotei Grămesc.

Sinopsis:

O comedie bulevardieră pe teme shakespeariene în care, plecând de la o tematică shakespeariană, autorul crează o comedie bulevardieră extrem de savuroasă cu situaţii comice irezistibile.

Autorul extrage fructuos tot ce este mai bun din comedia bulevardieră şi din cea shakespeariană şi crează un text unic, extrem de original, cu un potenţial comic nelimitat, care oferă prilejul pentru recitaluri actoriceşti de excepţie. Acesta este motivul pentru care, ca regizor, am ales acest text: să ofer colegilor mei actori bucuria unor roluri comice de excepţie.

Lucian Ghimişi, Cosmin Seleşi şi Adela Mărculescu sunt în acest spectacol magicienii absoluţi ai sarjei comice. Distribuţia este complexă şi adună laolaltă actori foarte cunoscuţi (Ştefan Velniciuc) şi tineri actori care deja au confirmat prin prestaţiile lor de până acum.

Pentru informaţii suplimentare: https://goo.gl/ZrxMUN I 0727.703.703

Pentru bilete online, https://goo.gl/Za6V2B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.