David Ellefson concert Hard Rock Cafe

Basistul Megadeth, David Ellefson vine la București pe 17 martie în Hard Rock Cafe pentru o seară intimă alturi de prietenii săi: VOI. Vom avea parte de un masterclass pentru fanii chitarei bass, de multe povești din carieră să și de un meet and greet cu poze complet gratuit. David vă susține și un concert cu câteva piese celebre alături de o trupă locală.

David Ellefson este unul dintre cei mai importanți basiști ai scenei metal internaționale. Alături de Dave Mustaine a pus bazele formației Megadeth, una din trupele din careul de ași Big Four. De-a lungul carierei sale a colaborat cu mulți alți artiști sau formații precum Soulfly, Ministry, Guș G. sau supergrupul Metal Allegiance.
David e cunoscut că fiind unul dintre artiștii scenei metal care este un creștin devotat, primul său contact cu muzică fiind prin intermediul bisericii, acesta învățând să cânte la orgă mamei sale care cântă în corul Bisericii Luterane.

Masterclass cu David Ellefson este, după cum spune și artistul ‘a basstory’, o poveste care ne va plimba prin toate riffurile și liniile de bass care l-au făcut celebru pe câștigătorul premiului Grammy pentru Best Metal Performance. David Ellefson este unul dintre personalitățile importante ale muzicii secolului trecut, dar care continuă să își pună amprenta asupra metalului actual, prin zecile de artiști care au fost, sunt și vor fi influențați de basistul Megadeth.

Arthur Proeject cântă la Hard Rock Cafe pe 17 martie alături de David Ellefson. Proiectul s-a fondat după ce trupă Interzis și-a încetat activitatea de peste 10 ani, incununată de două albume scoase la A&A Records, atunci când chitaristul Eugen Arthur a hotărat să pornească o carieră solo. Trupa va interpreta câteva hituri cunoscute de la Megadeth alături de David și după câteva piese proprii. Pe Arthur îi știți din deschiderea showului Joe Satriani de anul trecut de la Arenele Române dar și după showurile cântate cu alți artiști mari precum Cargo, Accept, Jan Akkerman. În decembrie 2017, Arthur a lansat albumul de debut „Every Now And Then”.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzică, Magazinele IQ BOX-Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casă de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:

-VIP: 89 de lei, cu loc la masă în față scenei (doar 80 de locuri)
-Acces General: 49 de lei, cu loc la masă în sală
-Fără loc: 49 de lei

Rezervările de locuri la masă se fac automat de către iabilet.ro pe numele de pe care a fost făcută comandă dumneavoastră. Ca să beneficiați de loc la masă trebuie cumpărați minim bilete din categoria Acces General cu loc la ( last minute). Pentru fără loc, scenei, puteți face o de un singur bilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteți cu , prin Paypal, pe la Vodafone Orange cu la sfârșitul lunii ramburs cu cash prin FanCurier oriunde . Pentru grupuri se discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați să bucuri de lor, într-o atmosferă unică!