Se anunță o vară de nedescris – în stil UNTOLD

Chiar dacă se apropie cu pași repezi vacanța de iarnă și cu toții suntem din ce în ce mai nerăbdători să celebrăm Crăciunul, se pare că organizatorii festivalului UNTOLD ne oferă un motiv solid să uităm pentru un moment de zăpadă, colinde și sarmale și să începem să numărăm zilele până la vară!

S-a anunțat oficial că ediția de anul viitor a festivalului UNTOLD, care a făcut furori în întrega Europa, va avea loc în perioada 3-6 august 2017, unde altundeva decât în minunatul oraș Cluj.

Primele 5.000 de bilete vor fi puse în vânzare de vineri 25 noiembrie, începând cu ora 18:00. Biletele şi abonamentele promoţionale vor fi disponibile pentru cei care s-au înregistrat pe site-ul festivalului, fiecare persoană având posibilitatea de a achiziţiona cel mult patru abonamente. Abonamentele acestea speciale vor avea prețul de 330 lei plus taxe, iar biletele de o zi vor avea prețul de 200 lei plus taxe.

Din 2017, abonamentele vor fi la 550 lei plus taxe, iar biletele de o zi vor fi la 250 lei plus taxe. Tot de vineri, 25 noiembrie, pot fi achiziționate și biletele VIP.

Organizatorii ne promit o ediție care va depăși toate așteptările spectatorilor, ținând cont de faptul că festivalul a căpătat un ecou puternic prin laudele și aprecierile artiștilor, inclusiv ale managerilor.

Dacă sunteți curioși care a fost atmosfera la ediția de anul acesta, urmăriți clip-ul de mai jos.

 Sursă foto: PressOne

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here